Zilnic, ziarele anunță restructurări ale unor companii. Zilnic, mii de vieți sînt afectate de aceste schimbări. Însă cei mai mulți manageri și angajați nu dispun de experiența necesară pentru a parcurge în mod eficient aceste perioade de tranziție. În Managementul tranziției, William Bridges oferă o imagine clară a efectului pe care îl au schimbările asupra oamenilor și a impactului pe care îl pot avea niște angajați aflați în tranziție asupra unei organizații, indicînd și metode pentru atenuarea suferinței și a perturbărilor provocate de schimbări.
Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la
librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
(Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)
Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității,
în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00,
deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.
Adresîndu-se managerilor și angajaților din firmele în care schimbările sînt necesare pentru revitalizarea și cresterea performanțelor, Managementul tranziției subliniază faptul că oamenii sînt cei care trebuie să implementeze schimbarea. Cartea nu vorbește numai despre ceea ce trebuie făcut, ci și despre cum trebuie făcut, dînd managerilor sfaturi practice pentru a-și aduce angajații „pe linia de plutire″. Înarmați cu aceste noi cunoștințe, managerii vor privi cu alți ochi viitoarele schimbări și – în loc să se simtă anxioși și disperați – vor putea, mai degrabă, să caute oportunitățile.
Toată lumea vorbește despre „administrarea schimbărilor″ și despre „rezistența la schimbare″, însă Bridges este primul care vorbește despre ceea ce se întîmplă în mințile oamenilor aflați în situația de a face funcționale aceste schimbări. El este primul care abordează impactul emoțional pe care îl au schimbările, oferind reperele necesare pentru a evita ruinarea unei întregi organizații.