În „Fitonutriție și fitoterapie”, Eric Favre ne inițiază în
secretele plantelor medicinale și ne prezintă virtuțile legumelor și
fructelor din alimentația noastră zilnică, pentru a ne ajuta să ramânem
sănătoși și să ne păstrăm vitalitatea.
Un ghid complet de fitonutriție și fitoterapie, util în viața de zi
cu zi, indiferent dacă vrem să tratăm o afecțiune ușoară, să inlăturăm
neplăcerile stresului sau să fim din nou în formă maximă.
Fitonutriție și fitoterapie
22.0021.56RON
(Stoc 0)
×
Anunță-mă când „Fitonutriție și fitoterapie” e disponibil(ă)
• Adresa de e-Mail la care dorești să primești notificarea
In China antica, medicii erau platiti atata vreme cat pacientii lor erau
sanatosi; plata inceta daca oamenii se imbolnaveau, pentru ca, in
aceasta parte a lumii, a trata o boala ca pe o revolta care trebuie
reprimata era ca si cum te-ai apuca sa fabrici arme in timpul bataliei
sau ca si cum ai astepta sa-ti fie sete ca sa sapi un put.
In ”Fitonutritie si fitoterapie”, Eric Favre ne initiaza in
secretele plantelor medicinale si ne prezinta virtutile legumelor si
fructelor din alimentatia noastra zilnica, pentru a ne ajuta sa ramanem
sanatosi si sa ne pastram vitalitatea.
Un ghid complet de fitonutritie si fitoterapie, util in viata de zi
cu zi, indiferent daca vrem sa tratam o afectiune usoara, sa inlaturam
neplacerile stresului sau sa fim din nou in forma maxima.
Eric Favre, fitonutritionist, s-a nascut la Trevoux, in Franta, la
27.12.1963. Proaspat posesor al unei diplome in agricultura, paraseste
ferma parintilor pentru a-si incepe cariera in domeniul asigurarilor la o
renumita companie din Franta, spre regretul bunicului sau. Mai tarziu,
avea sa-si deschida propria afacere cu produse de fitoterapie si
fitonutritie pe care avea s-o numeasca Les 3 Chenes, in amintirea celor
trei stejari de pe domeniul familiei, martori ai copilariei sale
fericite.
In perioada 1985-1990 se specializeaza in dietetica si alimentatie
sportiva la ”Ecole de Naturopathie Robert Mason” si obtine diploma in
alimentatie ortomoleculara la ”Institut Francais des Sciences de
l’Homme”. In anul 1993 isi infiinteaza propria companie cu care intra pe
piata produselor farmaceutice, parafarmaceutice si dietetice.
Laboratorul sau de inovatii este unul dintre putinele laboratoare din
lume care a integrat intregul lant de productie (cultura plantelor
biologice, laboratoare de cercetare si dezvoltare, extracte vegetale
etc.). In 1995 lanseaza produsul Biker tonic impreuna cu vestitul
cantaret francez Johnny Halliday. Este solicitat din ce in ce mai des in
calitate de consilier pentru probleme de nutritie de sportivi de
performanta si personalitati din show-business.
In prezent, laboratorul Les 3 Chenes numara peste 71 de angajati,
iar produsele create aici sunt folosite si apreciate in mai multe tari
din Europa si in SUA. Cartea sa La soupe minceur (Supa de slabit) a
cunoscut un succes rasunator in Franta, unde s-a vandut intr-un tiraj de
34 000 de exemplare in fiecare an de la data aparitiei, in 2002.