Enciclopedia aditivilor
Informații indispensabile românilor inteligenți și prudenți care nu se lasă otrăviți cu aditivi
Viața adaptată la lumea modernă este plătită scump— cu mari porții de sănătate— de către consumatori, care se îmbolnăvesc adesea pe nesimțite și se resemnează cu naivitate să suporte tirania produselor artificiale ce invadează piața, fără să se gândească la cauza reală a suferinței lor. |
88.20 79.38 RON (Stoc 0)
• Adresa de e-Mail la care dorești să primești notificarea
Detalii:
Hrana noastră zilnică (alcătuită din produse minuțios aditivate și iradiate, zeci de milioane de produse de tip fast-food și băuturi carbogazoase fiind consumate anual pe întreg globul), produsele cosmetice și cele de întreținere casnică, apa cu adaos de fluor și alte substanțe nocive, vaccinurile cu conservant pe bază de mercur, vasele din aluminiu și alte surse de contaminare precum plumbul și cadmiul,— toate sunt descrise amănunțit în această lucrare, care are scopul de a-i atenționa pe românii inteligenți și prudenți asupra pericolelor pe care toate acestea le comportă. În tabelele aferente sunt prezentate atât binecunoscutele de acum E-uri (aditivii alimentari aprobați de către UE), cât și o mică parte din nenumăratele categorii ale altor substanțe chimice care nu au un cod specific, dar se adauga„cu succes“ în produsele comerciale. Un exemplu foarte elocvent este paleta foarte mare de aromatizanți chimici, care prin descrierea înșelătoare de„aroma identic naturală“ induce în eroare, cu o abilitate demnă de o cauză mai bună, consumatorul. În mod paradoxal și pentru cei mai mulți dintre noi incredibil, dar nu mai puțin adevărat, toate acestea sunt realizate în deplină cunoștință de cauză și cu totul intenționat de către păpușarii ascunși în culisele scenei politice, economice și medicale a lumii, care dețin controlul financiar și toate pârghiile bancare și de infrastructură necesare. Depun mărturie în această direcție numeroși cercetători care, urmărind să demaște aceste acțiuni criminale, au fost șantajați, defăimați și cenzurați. Celor care devin conștienți de aceste pericole, cartea le oferă câteva metode de purificare, detoxifiere și stimulare a imunității cu ajutorul energiei vindecătoare a plantelor medicinale. Iată o expunere succint a conținutului pe capitole al cărții „Enciclopedia aditivilor“: Capitolul 1 - prezintă categoriile de aditivi din produsele alimentare, precum și pe cele din produsele cosmetice. Prezentarea generală a aditivilor din produsele alimentare este urmată de grafice analitice, pentru evidențierea unor aspecte statistice semnificative. În finalul fiecărei descrieri este prezentat tabelul corespunzător categoriei de aditivi: coloranți, conservanți, antioxidanți etc. Capitolul 2 - conține informații despre pseudo-alimentele de tip fast-food, evidențiind o întreaga rețea de interese ascunse, politico-financiare, care grevează industria alimentară. Autorii vă oferă date edificatoare despre efectele dezechilibrante ale alimentației „Junk-food“, în mod justificat considerate drept „mâncare din ladă de gunoi“. Capitolul 3 - expune problema băuturilor carbogazoase, atât de intens popularizate și comercializate astăzi. Autorii prezintă efectele aditivilor incredibil de toxici din aceste produse, de prezența cărora foarte puțini consumatori au curiozitatea să se informeze înainte de a îngurgita lichidele otrăvite. Capitolul 4 - prezintă pe scurt principalele categorii de produse procesate industrial, precum și informații despre ingredientele adăugate și despre adevăratele modalități de fabricare, pe care firmele producătoare le ascund cu bună știință. Capitolul 5 - va dezvăluie una dintre cele mai simple modalități de informare în legătură cu conținutul în aditivi al produselor de larg consum. Este vorba despre citirea atentă și avizata a etichetelor. Vă oferim analiză a 20 de etichete, pentru că apoi să vă puteți orienta singuri. Capitolul 6 - demasca procedeul industrial al iradierii alimentelor și perversitatea cu care administrațiile trec sub tăcere, în mod intenționat, folosirea reziduurilor radioactive pentru așa-zisa conservare și igienizare a produselor. De asemeni, oferă informații despre cuptoarele cu microunde, care ascund o tehnologie cu efect mortal pentru utilizatorii ei. Capitolul 7 - expune criminală folosire în SUA a fluorului pentru docilizarea și îndobitocirea populației. În mod incredibil, în mai multe țări (SUA, Australia, Canada, Noua Zeelandă, Irlanda), apa este fluorurata, aceasta însemnând practic otrăvirea conștientă a populației, sub pretextul profilaxiei cariilor dentare. O formă de fluorurare există cu certitudine și în România, cel puțin prin mult-laudata pasta de dinți cu adaos de fiuor. Capitolul 8 - demasca înșelătoria din domeniul vaccinurilor, care aduc profituri imense industriilor și medicinei, dar care au efecte cumplite asupra populației: apariția autismului, scăderea imunității etc. Capitolul 9 - prezintă „binefacerile“ pe care le avem de pe urma folosirii vaselor și ambalajelor pe bază de aluminiu: maladiile Alzheimer și Parkinson, ștergerea informației genetice etc. Tot aici, autorii au inclus informații despre contaminarea cu alte metale (plumb, cadmiu) și cu clor.
|
Cuprins:
PREFAȚÃ |
Fragment:
În ultima vreme, au fost dezvăluite public tot mai multe informații legate de nocivitatea așa-zișilor aditivi alimentari, despre care s-a demonstrat deja că sunt niște substanțe chimice adesea extrem de dăunătoare pentru trupul uman. Intenția noastră este să îi ajutăm pe români să conștientizeze faptul că în spatele acestor aparent mici probleme alimentare se ascund grave racile ale civilizației moderne, ce tind să se impună și la noi în țară prin insidioase și subversive mecanisme politico-economice, care, în schimbul unor pretinse comodități ale vieții de zi cu zi (supermarket-uri, mall-uri etc), nu-i mai permit omului accesul la o hrană naturală, impunându-i în schimb, prin reclame deșănțate, pseudoalimente lipsite de valoare nutritivă, pervertind dieta și - sub masca alinierii la normele "civilizate" ale UE - distrugând micii producători și agricultura locală (numită acum tendențios "agricultură de subzistență"), precum și orice tehnologii tradiționale și soiuri de culturi locale (a se vedea cazul soiei, porumbului, cartofilor, bumbacului, orezului etc, modificate genetic). Viața "adaptată" la lumea modernă este apoi plătită scump - cu mari porții de sănătate - de către consumatori, care se îmbolnăvesc pe nesimțite și se resemnează cu naivitate să suporte tirania produselor artificiale ce invadează piața, fără să se gândească o clipă la cauza reală a suferinței lor și fără să aibă nici cea mai mică reacție. Această enciclopedie reprezintă o ediție mult îmbogățită și revizuită a lucrării noastre publicate în anul 2000, sub titlul "Ghidul efectelor aditivilor alimentari uzuali". În afara prezentării inedite și incitante, lucrarea de față vă aduce un plus major de informație și atrage atenția asupra mult mediatizatelor produse de tip fast-food și a mult folositelor băuturi carbogazoase, asupra alimentelor procesate industrial (care sunt lipsite de valoare nutritivă și conțin cumplitele ingrediente modificate genetic și aditivii chimici), asupra efectelor dăunătoare ale iradierii hranei și ale cuptorului cu microunde, asupra pericolelor fiuorurării, asupra introducerii cu rea intenție a mercurului în amalgamul dentar și în vaccinuri, precum și asupra contaminării alimentare cu clor și cu alte impurități. Pentru a nu cădea într-o abordare pesimistă și monotonă, am urmărit să îmbinăm informarea documentată cu genul de umor posibil în această situație destul de critică: hazul de necaz. Sperăm să vă amuze caricaturile inserate, pe care le-am vrut cât mai sugestive, precum și comentariile noastre, care întorc pe dos sloganurile comerciale adesea ridicole ale producătorilor. |