Cum să devii o nouă persoană până vineri

Autor:
Autor:
Kevin Leman, dr.
Editura:
Editura:
Curtea Veche

Cum să te accepți pe tine însuți, să-ți dezvolți încrederea de sine și să-ți schimbi viața în 5 zile

Cu ironia sa obișnuită și psihologia sa de raționalist, dr. Kevin Leman te ghidează de-a lungul planului tău de acțiune în cinci zile. Vei învăța să accepți adevărul despre tine însuți, să-;ți dezvolți încrederea de sine identificând minciunile pe care ți le spui singur și eliminându-;le odată pentru totdeauna și îți vei schimba viața străduindu-te să devii ceea ce îți dorești cu adevărat.
Cum să devii o nouă persoană până vineri. Cum să te accepți pe tine însuți, să-ți dezvolți încrederea de sine și să-ți schimbi viața în 5 zile

25.00 20.00 RON (Stoc 0)

Detalii:

ÎȚI POȚI SCHIMBA VIAȚA, ÎN DOAR 5 ZILE!

De câte ori ai încercat să-ți schimbi tabieturile, doar pentru a afla că a te schimba pe tine este chiar mai dificil decât a schimba pe altcineva?

Cu ironia sa obișnuită și psihologia sa de raționalist, dr. Kevin Leman te ghidează de-a lungul planului tău de acțiune în cinci zile. Vei învăța să accepți adevărul despre tine însuți, să-;ți dezvolți încrederea de sine identificând minciunile pe care ți le spui singur și eliminându-;le odată pentru totdeauna și îți vei schimba viața străduindu-te să devii ceea ce îți dorești cu adevărat.
   Dacă ai putea schimba un singur lucru la tine, care ar fi acela?

„Ei bine, dr. Leman, spui tu, mă pot gândi la foarte multe lucruri. Cum aș putea alege doar unul?“

Felicitări! Ești exact persoana pentru care am scris această carte. Vezi tu, există un motiv pentru care ai cumpărat-o. Ai vrea să vezi câteva — sau chiar mai multe — schimbări în viața ta. Poate că ai încercat alte metode pentru a realiza aceste schimbări: i-ai cerut unui prieten să te ajute, ai mers la un psiholog, ai ținut un jurnal, ai numărat până la zece înainte să faci un lucru care să-ți creeze probleme etc. Dar au funcționat? Nu. Pentru că, dacă ar fi funcționat „te-ai fi reparat singur“ și nu ai avea nevoie de această carte.

Dar nu renunța. Chiar te poți schimba în mai puțin de o săptămână. Sună prea bine ca să fie adevărat? Nu, chiar așa este. Metoda mea testată a funcționat pentru copii și cupluri, și va funcționa și pentru tine.

Este schimbarea miraculoasă pe care o cauți. Îți garantez acest lucru.

Cuprins:

Este, oare, cartea potrivită pentru tine? ... 7
Mulțumiri ... 13
Introducere. Cartea aceasta ar trebui să coste 199$ ... 15

LUNI
Cine crezi că ești cu adevărat? (s-ar putea să fii surprins) ... 25

MARȚI
Poate că locul tău chiar este la grădina zoologică! ... 75

BONUS PENTRU CURIOȘI
Cine ce este? ... 122
Ordinea nașterii. Exemple clasice ... 124

MIERCURI
Oh, minciunile pe care... ni le spunem ... 150

JOI
Cum scrii cuvântul „dragoste?" Soția mea scrie V-i-s-a ... 214

VINERI
Fii propriul tău psiholog ... 249

BONUS PENTRU CURIOȘI
Cum funcționează noua ta personalitate ... 289

Zece pași (în ordine descrescătoare) pentru a deveni o nouă persoană până vineri ... 311

BONUS PENTRU CURIOȘI
Cine ce este? Răspunsuri la „Ghici cine?" ... 313

Fragment:

INTRODUCERE

Cartea aceasta ar trebui să coste 199 $

Cum ai vrea ca „noua ta persoană” să-ți fie livrată ? UPS, FedEx? (USPS este o altă opțiune, dar un pic mai scumpă.) Sau ai dori ca noua ta persoană să-ți fie livrată prin curier personal? Cu Kevin Leman „satisfacția este garantată”!

DACÃ AI PUTEA SCHIMBA UN SINGUR LUCRU în ceea ce te privește, care ar fi acesta?

„Ei bine, dr. Leman, aș putea să mă gândesc la o mie de lucruri. Cum Dumnezeu să aleg unul singur?”

Felicitări! Ești exact persoana pentru care am scris această carte. Nu știu dacă realizezi acest lucru, dar există un motiv pentru care ai ales-o. Ai vrea ca în viața ta ceva să se schimbe. Probabil că ai încercat să determini această schimbare prin diferite mijloace – consultarea unui psiholog, asumarea responsabilității, număratul în gând până la zece înainte de a face acel lucru sau a spune acel cuvânt care te bagă mereu în bucluc etc. Dar nimic n-a mers, nu-i așa? Altfel ai fi fost „vindecat” și nu ai mai fi avut nevoie de cartea aceasta. De câte ori ți-ai promis că o să spui „nu” atunci când o să ți se ceară să faci un anumit lucru... și totuși ai sfârșit prin a accepta? Câte feluri de diete ai încercat în ultimii ani? De câte ori ai încercat să scapi de aceleași cinci kilograme? (După un calcul simplu, cineva ca mine a slăbit aproape 350 de kilograme de-a lungul vieții). De câte ori ți-ai spus:

„Nu voi spune niciodată anumite lucruri copiilor mei” și ai sfârșit nu numai spunându-le, dar folosind și tonul pe care părinții tăi îl foloseau cu tine? De câte ori te-ai simțit ca un cobai într-o cușcă, alergând pe o roata metalică, fără să ajungi nicăieri, fără să realizezi ceva?

Dacă înțelegi despre ce vorbesc, atunci aceasta e cartea pentru tine. Mii de familii găsesc ajutorul de care au nevoie în Have a New Kid by Friday (nu există „tratament” mai bun pentru obrăznicia și lipsa de respect a copiilor decât secretele pe care le găsești în cartea sus-amintită) și Have a New Husband by Friday (observă mariaje – chiar și pe cele menite să ajungă la tribunal – transforrnându-se în doar cinci zile). Acum, voila! Un plan de acțiune în cinci zile care îți va schimba viața.

Există un motiv pentru care ai ales această carte. Ai vrea ca viața ta să se schimbe, în mai mică sau mai mare măsură.

Dacă nu îți dorești o schimbare în viață, atunci pune cartea înapoi pe raft. în caz contrar, nu vei face altceva decât să o adaugi la teancul de cărți motivaționale cu care te încălzești în serile răcoroase.

Ești conștient de faptul că în fiecare zi îți spui minciuni cu privire la cine ești? Și că acționezi în consecință?

Deci de ce e nevoie? Dorința de a face un pic pe detectivul pentru a afla: Cine sunt cu adevărat? De ce sunt așa cum sunt?

Ești conștient că în fiecare zi îți spui minciuni, cu privire la cine ești? Și că acționezi în consecință? Că toate acele minciuni te afectează atât pe tine, cât și relațiile tale cu cei din jur? Acum a venit momentul să pui capăt acestei situații și să scoți adevărul la iveală – pentru binele tău și al celor pe care îi iubești.

Va fi ușor? Nu, pentru că de obicei vrem să-i schimbăm pe ceilalți înainte să ne gândim să ne schimbăm noi. (De ce crezi ca Have a New Kid by Friday și Have a New Husband by Friday au ajuns bestselleruri? Ah, se pare că acum pricepi...) într-un fel, este mult mai greu să ne schimbăm noi. Dar niciun lucru bun nu se obține fără un pic de efort (sau ai lipsit de la ora în care s-a discutat despre asta în școala primară?).

Să luăm exemplul doctorului Evan O’Neill Kane, fost chirurg-șef la Summit Hospital în New York. El știa ce înseamnă munca susținută. Un pionier în domeniul medicinei la sfârșitul secolului al XIX-lea și începutul secolului XX, acest om a fost martorul a nenumărate cazuri de anestezie generală soldate cu fel de fel de complicații și chiar moartea pacienților. De unde convingerea lui că multe operații puteau și trebuiau efectuate sub anestezie locală (când pacientul este treaz și conștient de-a lungul întregii proceduri).

Dar doctorul Kane avea o problemă – nu găsea voluntari pentru acest tip de operație. Forțat de împrejurări, a irosit timp prețios, căutând pacientul potrivit pentru acest tip de procedură, majoritatea celor contactați refuzând (pe bună dreptate) să joace rolul unui cobai.

În cele din urmă, un pacient a acceptat. în ziua de 15 februarie 1921, dr. Kane a efectuat prima operație de acest gen. A extirpat apendicele pacientului în sala de operații. În mod surprinzător, recuperarea s-a produs extrem de repede și pacientul a fost trimis acasă în două zile – lucru nemaiauzit la începutul anilor 1900. A fost un succes de referință în domeniul medical.

De ce a reușit dr. Kane? Pentru că nu a renunțat atunci când i s-au pus piedici. Și pentru că a crezut cu adevărat că există o modalitate mai sigură și mai eficientă de a opera. A realizat că, suportând un pic de durere (anestezie locală versus anestezie generală), pacientul se va simți mult mai bine pe termen lung.

Într-un mod asemănător, un pic de durere e asociată și cu schimbarea propriului fel de a fi până vineri. Am fost, de fapt, tentat să numesc cartea Cum să devii o nouă persoană până sâmbătă seară, pentru că știu cât de dificil este să te schimbi. E ca și cum ai încerca să înlături petele de pe blana unui leopard, cu un burete de bucătărie.

Știu cât de dificilă e schimbarea. Țelul meu în acest an, e să-mi văd vârfurile pantofilor. Nu le-am văzut de ani de zile.

Țelul meu, în acest an, e să-mi văd vârfurile pantofilor. Nu le-am mai văzut de ani de zile. (Bineînțeles că există o legătură între circumferința taliei mele aflată în permanentă creștere și feliile de plăcintă Marie Callender pe care le scot pe ascuns din frigider atunci când soția mea nu este atentă.) Știu cât sunt de încăpățânat și ancorat în obiceiurile mele. Schimbarea nu este ușoară. Înțelegi despre ce vorbesc?

Dar oare nu există o legătură între cât de greu ne este să ne schimbăm și minciunile pe care ni le spunem – despre noi?

Cartea aceasta te va face să-ți pui o serie de întrebări despre tine, iar o parte din răspunsuri vor fi, fără îndoială, neplăcute. Dar acesta este un lucru neplăcut pozitiv, care te va ajuta să te dezvolți, în loc să rămâi blocat în aceleași tabieturi frustrante. Toți am vrea să schimbăm ceva în felul nostru de a fi. Așa că nu văd ce motiv am avea să n-o facem. Spune-ți de câte ori e nevoie: de data asta am s-o fac cu adevărat. Nu mai accept nicio scuză. Nicio reținere. Vreau să fiu altfel. Vreau ca relațiile mele cu ceilalți să fie altfel.

E momentul să iei hățurile în mâini. În loc să-i plătești unui psiholog 225 $ pe ședință numai ca să-ți asculte văicărelile, îți voi arăta cum să-ți creezi propria clinică. Vei fi capabil, în sfârșit, să-ți înțelegi personalitatea, forțele secrete care influențează felul în care vorbești, gândești și te comporți și vei afla cea mai bună cale de a dărui și primi dragostea pentru a-ți îmbunătăți relațiile. Asta nu este o carte obișnuită care te face să te simți bine pentru câteva ore... pentru ca ziua următoare s-o iei de la capăt cu aceleași probleme. Nu, aici vorbim despre o schimbare radicală, despre care vei dori să le povestești tuturor prietenilor (chiar și vărului cu care nu te înțelegi).

Spune-ți de câte ori e nevoie: de data asta am s-o fac cu adevărat.

Nu mai accept nicio scuză. Nicio reținere.

Vreau să fiu altfel.

Vreau ca relațiile mele cu ceilalți să fie altfel.

 

Așa că nu văd niciun motiv pentru care să nu devii principalul agent al propriei tale schimbări. în definitiv, nimeni nu te cunoaște mai bine decât tine. Nu trebuie să aștepți. Nu există cereri ce trebuie completate. Și nici nu trebuie să scoți o grămadă de bani din buzunar. O să fii atât de încântat de noua ta persoană, încât abia vei aștepta ziua de mâine pentru ca toți să te vadă așa cum ești acum.

De ce să nu-ți trăiești viața așa cum vrei? Nu mai lăsa minciunile pe care ți le spui să te țină pe loc. Astăzi e ziua pe care o așteptai. Tu decizi.

O să te învăț cum:

să accepți adevărul despre tine; să-ți dezvolți încrederea de sine, identificând minciunile pe care ți le spui... și eliminându-le o dată pentru totdeauna; să-ți schimbi viața concentrându-te asupra a ceea ce vrei să devii cu adevărat.

Și toate astea în numai cinci zile.

Acesta este motivul pentru care cartea aceasta ar trebui să coste 199 $. Atunci ai rămâne cu 26 $ în buzunar (în loc să mergi la ședința de 225 $ cu psihologul) cu care să ieși în oraș și să sărbătorești apariția noii tale personalități.

De ce să nu ai acel sentiment de realizare, pe care ți l-ai dorit întotdeauna? Poți deveni o persoană mai bună până marți, poți avea o perspectivă mai largă până miercuri, poți dobândi o nouă energie până joi și poți deveni propriul tău psiholog până vineri – toate astea urmând câteva sfaturi simple.

Ghidul transformării tale

Luni, o să aflăm cine ești cu adevărat și cum să folosești acest lucru în avantajul tău. Ce fel de personalitate ai? Și cum te afectează aceste trăsături pe tine și pe cei apropiați. De ce în toate familiile întâlnim o gamă variată de personalități, în ciuda faptului că toți copiii au beneficiat de aceleași condiții?

Marți, vom examina cu atenție familia în care ai crescut și felul în care locul tău în acea „grădină zoologică” te-a influențat mai mult decât ai fi crezut. Știai că o mare parte din scenariul vieții tale se bazează pe deciziile pe care părinții tăi le-au luat pentru tine? (Nu sună corect, nu-i așa? Dar o să-ți arăt că este adevărat. Numărul de copii din familie, ordinea în care s-au născut, felul în care au fost tratați etc., toate astea au jucat un rol decisiv în devenire a ta – cu plusurile și minusurile tale). Nu te poți înțelege complet fără să înțelegi dinamica familiei din care faci parte.

Miercuri, vom scoate la iveală minciunile pe care ți le spui (niciunul dintre noi nu e imun când vine vorba de ideile negative ce rezonează în mințile noastre), modul în care acestea te afectează și felul în care le poți depăși. Evenimentele care te-au impresionat în copilărie explică în mare parte comportamentul tău actual, motivele pentru care vezi lucrurile așa cum le vezi și pentru care anumite situații, neimportante pentru alții, pe

De ce să nu-ți trăiești viața așa cum vrei?

 Pag. 15 – 21

Preț
Preț 25.00 RON
Discount
Discount 20 %
Preț final
Preț final 20.00 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-588-377-2
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini 316
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L) 13 x 20
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-588-377-2
Traducerea
Traducerea Dan Taflan
Titlul original
Titlul original Have a New You by Friday: How to Accept Yourself, Boost your Confidence and Change your Life in 5 Days
Publicat online
2012-11-16
Afișat de
22541 ori
Apreciere
Recomandări:
Adevăr Divin ▷ Librăria
Adevăr Divin
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș
© 2006 - 2023 www.Divin.ro
Executat în 29 milisecunde, Încărcat în milisecunde | 1,065 MB memory | UTC 11:11:06 23.03.2023 (UTC)