• Un ghid complex al alimentelor integrale, cu peste 300 de rețete clasice și originale.
• Idei pentru un mic-dejun hrănitor, pentru supe simple și mese necostisitoare în week-end, garnituri, ocazii speciale, salate sănătoase, deserturi hrănitoare, torturi și prăjituri.
• Un ghid informativ complex despre diversele fructe și legume, semințe, leguminoase, cereale și produse lactate – pe scurt, alimentele de bază din cămara vegetarianului.
• Indicații folositoare despre cum să cumpărăm cele mai sănătoase fructe și legume, despre conținutul lor nutritiv și alte informații esențiale despre un regim alimentar echilibrat.
• Rețete simple și rapide care pun accentul pe produsele proaspete și sugestii pentru prepararea și păstrarea lor.
• Aici veți găsi rețete clasice, precum ravioli cu ricotta și spanac sau musaca din legume, dar și rețete originale, contemporane, cum ar fi curry din vinete sau gem chili.
• Fotografii minunate, texte informative și rețete apetisante verificate, toate acestea alcătuiesc un ghid complex al bucătăriei vegetariene.
• O carte care nu trebuie să lipsească din nici o bucătărie. |