Punând bazele unei filozofii alimentare, Michel Montignac a aratat, de peste zece ani, ca hrana este un factor determinant în mentinerea sanatatii: o simpla reorientare a obisnuintelor alimentare ne permite nu numai pastrarea unei greutati ideale, ci si prevenirea majoritatii bolilor civilizatiei.
Cap. I Compozitia si bogatia nutritiva a alimentelor
Cap. II Alimente cu virtuti nutritive mai putin cunoscute
Cap. III Meniuri pentru trei luni (faza I)
Retete (faza I, faza II, deserturi, idei pentru un cocktail Montignac)
Lista retetelor - faza 1
Lista retetelor - faza 2
Caracteristici:
Numărul de pagini
Numărul de pagini
264
Formatul în cm. (l x L)
Formatul în cm. (l x L)
14,5 x 20,5
I.S.B.N.
I.S.B.N.
973-584-245-9
Traducerea
Traducerea
Marie-Jeanne Vasiloiu
Titlul original
Titlul original
Recettes et menus Montignac ou la gastronomie nutritionelle