Având la baza întelepciunea tolteca straveche, „Cele patru legaminte” reprezinta un puternic cod de conduita care ne poate transforma rapid viata, permitându-ne sa experimentam libertatea personala, adevarata fericire si adevarata iubire.
Cele patru legăminte - Cartea înțelepciunii toltece
Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la
librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
(Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)
Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității,
în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00,
deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.
În lucrarea „Cele patru legaminte”, don Miguel Ruiz ne arata cum apar convingerile noastre limitate, care ne rapesc bucuria de a trai si ne fac sa suferim inutil si continuu. Având la baza întelepciunea tolteca straveche, „Cele patru legaminte” reprezinta un puternic cod de conduita care ne poate transforma rapid viata, permitându-ne sa experimentam libertatea personala, adevarata fericire si adevarata iubire.
Continuând traditia lui Castaneda, don Miguel Ruiz extrage esenta întelepciunii toltece, definind în mod clar si impecabil ce înseamna sa traiesti ca un luptator pentru pace în lumea moderna.
Fragment din carte
Întreaga umanitate cauta adevarul, dreptatea si frumusetea. Suntem cu totii într-o eterna cautare a adevarului numai pentru ca noi credem doar în minciunile pe care le-am inmagazinat în mintea noastra. Suntem în cautarea dreptatii din cauza ca în sistemul nostru de convingeri nu gasim nicaieri dreptatea. Suntem în cautarea frumusetii deoarece indiferent cât de frumoasa ar fi o persoana, ea nu crede ca este frumoasa cu adevarat. Cautam si cautam, dar totul se afla deja în noi. Nu exista un alt adevar care trebuie gasit. Oriunde ne întoarcem capul, tot ceea ce vedem este adevarat, dar din cauza credintelor si a conditionarilor pe care le-am înmagazinat în mintea noastra, noi nu avem ochi pentru acest adevar. Noi nu vedem adevarul pentru ca suntem orbi. Ceea ce ne orbeste sunt acele false credinte pe care le avem in mintea noastra. Simtim nevoia sa stim ca noi avem dreptate, iar toti ceilalti gresesc. Credem în convingerile noastre, dar tocmai ele ne pregatesc pentru suferinta. Este ca si cum am trai in mijlocul unei ceti atât de dese încat nu ne lasa sa vedem dincolo de vârful nasului. Traim într-o ceata care nici macar nu este reala. Ceata este un vis, visul nostru personal, care include tot ceea ce credem, toate conceptiile pe care le avem despre ceea ce suntem cu adevarat, toate compromisurile facute cu ceilalti, cu noi însine si chiar cu Dumnezeu.