Prin această metodă tradițională de
conservare, fructele și legumele nu-și păstrează doar nutrienții prețioși, ci
se transformă în specialități culinare fine. Achim Samwald ne explică în cartea
sa, cum putem conserva pe cale naturală fructele și legumele, începând cu
primii pași. În carte veți găsi informații prețioase:
• despre diferitele tehnici de uscare și deshidratare
• despre uscare, depozitare și prelucrare
• indicații de bază despre uscarea fructelor, legumelor,
condimentelor, sâmburilor, ciupercilor, nucilor și alunelor
• rețete gustoase: de la amestecuri de ronțăit cu mere, până
la prăjituri cu smochine și rondele cu scorțișoară și fructe uscate.
Descoperă metode tradiționale de conservare, metode
prin care fructele și legumele își păstrează nutrienții, fiind benefice în
continuare pentru organism. Perfect natural, fără conservanți sau alte
substanțe chimice (cum se întâmplă cu produsele similare din magazine),
procesul va transforma fructele, legumele, ciupercile, verdețurile, sau
plantele medicinale în ingrediente și specialități culinare fine. |