Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant
în nutriție raw și maestru bucătar
în alimentația fără foc, a
publicat până în prezent opt cărți de specialitate:
Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan
Cookbook“); Jurnal de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos;
Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru
o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană: sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari; Un ghid al detoxifierii în 15 zile;
Jurnalul unei mame: ghid pentru creșterea
copiilor până la 3 ani, precum și cartea de față, ajunsă acum la a treia ediție.
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale
activități, organizează evenimente naționale care promovează un stil de viață sănătos și echilibrat, fiind totodată gazda show-urilor TV online
„Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu
Ligia“.
Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com
Reprezentând un ghid complet de creștere a
germenilor și vlăstarilor, ediția de față a fost îmbogățită cu o secțiune extrem de
utilă: peste 50 de rețete care includ
aceste tinere plante – surse concentrate de clorofilă
și substanțe nutritive, esențiale pentru o
viață sănătoasă.
Astfel, veți găsi aici nu doar sfaturile necesare pentru a obține acasă aceste mici miracole ale naturii, ci și modul de a prepara din ele salate hrănitoare, humusuri apetisante, sucuri și smoothie-uri savuroase, ce vă vor oferi – chiar dacă aveți o alimentație tradițională – un plus de energie și vitalitate. |