Crezi că știi să trăiești?!
Alimentația și longevitatea - o nouă abordare holistică
Cartea conține noțiuni și concepte originale, precum cele legate de structura informațională a alimentelor, intoxicarea și dezintoxicarea digitală, planul creației divine, dar și informații despre calitatea nutrienților care hrănesc viața și ne ajută să trăim o viață de calitate. Partea a doua a cărții descrie tehnici și metode de întinerire, precum și alimente sau atitudini psihologice care ajută corpul să îmbătrânească frumos. |
Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la
librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
(Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)
Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității, în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00, deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.
Detalii:
Cartea conține noțiuni și concepte originale, precum cele
legate de structura informațională a alimentelor, intoxicarea și dezintoxicarea
digitală, planul creației divine, dar și informații despre calitatea
nutrienților care hrănesc viața și ne ajută să trăim o viață de calitate.
Partea a doua a cărții descrie tehnici și metode de întinerire, precum și
alimente sau atitudini psihologice care ajută corpul să îmbătrânească frumos. |
Cuprins:
RUGÃCIUNE
7 I. DESPRE CARTE 19 II. INTRODUCERE: Viața, Știința, Credința 25 1. GENEZA - UNIVERSUL 39 2. OMUL ȘI NATURA, CREAȚIA 69 3. CÂTEVA CUVINTE DESPRE FAMILIE ȘI SOCIETATE 182 Partea a II-a 189 Alimente, substanțe biologic-active și tehnici pentru menținerea tinereții 189 1. OMUL, O ABORDARE HOLISTICÃ 190 SECRETELE VIEȚII LUNGI ȘI SÃNÃTOASE 301 Dicționar
de termeni 302 |
Fragment:
Calitatea extrinsecă, ce poate fi percepută cu simțurile noastre, calitatea
senzorială, hedonică, plăcerea conferită de aspect, culoare, aromă, textură,
palatabilitate și GUST. Astăzi sunt descrise 6 gusturi fundamentale, cărora le
corespund receptori gustativi specifici, și anume: dulce, amar, sărat,
acid-acru, de grăsime și umami-delicios de carne. Calitatea intrinsecă, nutrițională ce nu poate fi sesizată cu simțurile
noastre, dar exprimă capacitatea alimentelor de a ne furniza INFORMAȚIA ȘI
ENERGIA VIULUI, caracteristică alimentelor naturale integrale vii, dar care
lipsește din alimentele devitalizate, înalt procesate, moarte.
|