Totul a început atunci când autoarea a publicat un articol în ediția
franceză a revistei Elle despre pericolele consumului de zahăr, articol
bazat pe descoperirile cercetătorilor de la Universitatea din Bordeaux,
care demonstraseră că zahărul creează o dependență de două ori mai
puternică decât cocaina.
Zahărul, mai periculos decât cocaina: Marturii, anchete si sfaturi practice pentru o alimentatie mai sanatoasa. Renuntand la zahar, te poti vindeca!
Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la
librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
(Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)
Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității,
în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00,
deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.
Danièle Gerkens, jurnalistă franceză la revista Elle, a
renunțat la zahăr timp de un an. Consecința a fost că a scăpat de
alergii, sinuzită, riduri, balonare, celulită și șase kilograme. Fără
niciun tratament!
Totul a început atunci când autoarea a publicat un articol în ediția
franceză a revistei Elle despre pericolele consumului de zahăr, articol
bazat pe descoperirile cercetătorilor de la Universitatea din Bordeaux,
care demonstraseră că zahărul creează o dependență de două ori mai
puternică decât cocaina. Reacțiile virulente ale reprezentanților
industriei agroalimentare au determinat-o să studieze îndeaproape
problema consumului de zahăr, a consecințelor absorbției sale de către
organismul uman și a dependenței pe care o creează, a folosirii lui în
toate produsele alimentare industriale, a dezinformării masive a
publicului și a manipulării studiilor de către lobby-urile din branșă.
Nu sunt lăsați deoparte nici înlocuitorii chimici, cu precădere
aspartamul.
Lună de lună, cartea descrie reacțiile sale la regimul fără zahăr, de la
dificultățile începutului până la beneficiile care se resimt rapid:
- după 3 săptămâni: diminuarea oboselii și creșterea energiei;
- după 5-6 săptămâni: un ten mai luminos, o piele mai sănătoasă, riduri estompate și o digestie mult mai bună;
- după 3-4 luni: pierdere în greutate fără niciun efort, cu precădere în
zona abdominală, unde depozitele de grăsime sunt cele mai periculoase
pentru sistemul cardiovascular;
- după 6 luni: dispariția aproape totală a afecțiunilor inflamatorii acutizate – sinuzită sau alergie la polen.
O carte bogat documentată: studii științifice, interviuri cu psihologi
și cu cei mai buni medici specialiști din Franța, cursuri de nutriție,
decriptarea marketingului industriei agroalimentare, informații șoc
despre vasalitatea Organizației Mondiale a Sănătății, totul presărat cu
trăirile autoarei și cu sfaturi practice care ne arată că și noi ne
putem vindeca la fel de ușor.