Descriere carte:
Academia Barilla este o mișcare
la nivel mondial care și-a propus să protejeze, să dezvolte și să
promoveze cultura și autentica bucătărie regională a Italiei. Pornind de
la conceptul „Food as Culture”, Academia Barilla oferă o imagine
panoramică a Italiei, grație unei metode exclusive care include: un
centru culinar de ultimă oră în Parma, Italia; programe turistice pentru
iubitorii artei culinare și cursuri practice de gătit; cea mai mare
bibliotecă gastronomică italiană din lume și o colecție istorică de
meniuri; un portofoliu de produse alimentare artizanale de primă
calitate; programe de atestare culinară la nivel mondial; servicii
corporative pentru clienți și programe de training; activități de team building; o mare varietate de cărți de bucate italienești.
Odată cu selecția rețetelor de
salate făcută de Academia Barailla, trăiți experiența unui preparat
bogat în arome, culori, texturi și gusturi. Cu intuiție și creativitate,
ingredientele alese pot transforma salata într-o sărbătoare a
simțurilor. În ce privește aromele, salata este destul de simplă. Dar,
în ce privește prepararea ei, trebuie să aplicați câteva trucuri pentru a
vă asigura că acele arome se întrepătrund și sunt într-o perfectă
armonie. Pentru începători, este recomandabil să respecte rețeta. Mai
târziu, după ce câștigă experiență, pot adăuga o notă personală — este
important ca ingredientele să se completeze între ele, pentru ca fiecare
salată să capete un echilibru subtil între tradiție și inovație. |