Adevăr Divin
divin.ro
▷ Dezvoltare personală ▷ General

Trezește uriașul din tine (CD MP3)

Autor(i):
Autor(i):
Editura:
Lectiile din acest audiobook nu vă sunt împărtăsite pentru că autorul ar considera că detine toate răspunsurile sau că viata lui a fost perfectă si fără greutăti.
Trezește uriașul din tine (CD MP3)
× Rezervă „Trezește uriașul din tine (CD MP3)

  Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
  (Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)

  Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității, în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00, deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.

×
Recomandări:

Detalii:

Trezește uriașul din tine

ACT și Politon vă aduce cartea audio Trezește uriașul din tine – Cum să preiei imediat controlul destinului tău mental, emoțional, fizic și financiar! (Awaken the Giant Within – How To Take Immediate Control of Your Mintal, Emotional, Physical and Financial Destiny!), scrisă de celebrul antrenor motivațional, Anthony Robbins. Cel mai lung audiobook din România are o durată de 26 de ore și 3 minute și se află în lectura actorului Cosmin Ș;ofron.

În format tipărit, această carte a apărut în limba română, într-o altă traducere, cu titlul ”Descoperă forța din tine”.

Toți oamenii au un ideal, toți au visuri pe care doresc să le îndeplinească, însă majoritatea nu are habar de capacitatea uriașă de care poate dispune imediat atunci când își concentrează toate resursele asupra stăpânirii unui singur domeniu din viață.

Unul dintre motivele pentru care atât de puțini dintre noi reușim ceea ce ne dorim cu adevărat este acela că noi nu ne direcționăm niciodată focalizarea.

Scopul acestui audiobook este următorul: „Să fie un semnal de alarmă care îi va provoca pe cei care și-au luat angajamentul să trăiască și să fie mai mult, să fructifice puterea care le-a fost dată de Dumnezeu. În această carte audio există idei și strategii care să te ajute să produci schimbări specifice, măsurabile și pe termen lung în tine însuți și în ceilalți.” (Anthony Robbins)

Citiți mai multe informații despre cartea audio ”Trezește uriașul din tine”

De fiecare dată când doriți să faceți o schimbare, primul lucru care trebuie făcut este să vă ridicați standardele, să vă clarificați aspirațiile și să decideți ce anume nu veți mai tolera și accepta.

Această carte audio vă arată strategii pentru a vă putea atinge scopul, iar autorul vă sfătuiește, din start, că cea mai bună metodă în aproape orice situație este aceea de a găsi un model de urmat, cineva care obține deja rezultatele pe care voi le doriți și apoi să puteți dobândi cunoașterea acestora. Audiobookul Trezește uriașul din tine, vă va oferi informația și elanul pentru a vă angaja față de următoarele trei principii fundamentale ale schimbării de calitate: vă va ajuta să vă ridicați standardele; vă va ajuta să schimbați crezurile fundamentale care vă împiedică să ajungeți acolo unde vreți și să le amplificați pe cele care vă sunt deja utile; vă va ajuta să dezvoltați o serie de strategii pentru a produce mai elegant, mai rapid și mai eficient rezultatele pe care le doriți.

Cu ajutorul acestui audiobook veți descoperi ce vă determină pe voi să faceți ceea ce faceți și care sunt lucrurile care declanșează emoțiile pe care le încercați cel mai des. Apoi veți primi un plan detaliat care să vă arate cum să identificați emoțiile care vă conferă putere, care sunt cele care vă privează de putere și cum să folosiți ambele tipuri în cel mai favorabil mod pentru voi, astfel încât emoțiile voastre să nu devină un obstacol, ci mai degrabă un instrument puternic care să vă ajute să vă realizați cel mai înalt potențial.

Lecțiile din acest audiobook nu vă sunt împărtășite pentru că autorul ar considera că deține toate răspunsurile sau că viața lui a fost perfectă și fără greutăți. „Cu siguranță că am avut partea mea de momente provocatoare. Dar pe parcursul a toate acestea, am reușit să învăț, să perseverez și să reușesc continuu de-a lungul anilor. De fiecare dată când am întâlnit o dificultate, am utilizat ceea ce am învățat pentru a-mi duce viața la un nivel nou. Și, la fel ca nivelul tău, nivelul meu de măiestrie în aceste cinci zone continuă să se extindă.”

Este posibil ca faptul de a trăi stilul de viață al lui Anthony Robbins să nu fie un răspuns pentru toți oamenii. Visurile și țelurile fiecăruia sunt diferite. Acest audiobook este un ghid de acțiune – un manual pentru a crește calitatea vieții voastre și cantitatea de plăcere pe care o puteți smulge din aceasta.

Trezește uriașul din tine este un audiobook plin cu strategii pentru a obține succesul pe care îl doriți, cu principii de organizare pe care Anthony Robbins le-a modelat de la câțiva dintre cei mai puternici și interesanți oameni. A avut oportunitatea unică de a întâlni, intervieva și modela o varietate enormă de oameni, de la Norman Cousins la Michael Jackson, de la antrenorul John Wooden la vrăjitorul finanțelor John Templeton, de la magnații din industrie la șoferi de taxi. În cadrul audiobookului veți găsi nu doar beneficiile experienței autorului, ci și pe cele din mii de cărți, casete, seminare și interviuri pe care Tony Robbins le-a acumulat pe parcursul ultimilor zece ani din viața sa.

Această carte audio nu are scopul de a vă ajuta să faceți o singură schimbare în viața voastră, ci mai degrabă să fie un punct de cotitură care să vă ajute în demersul de a vă aduce întreaga viață la un nivel nou. Acest audiobook se concentrează pe crearea unor schimbări globale.

Audiobookul Trezește uriașul din tine este proiectat pentru a vă oferi strategiile care vă pot ajuta să creați, să trăiți și să vă bucurați de viața la care s-ar putea doar să visați.

Viața este un dar și vă oferă privilegiul, oportunitatea și responsabilitatea de a da ceva înapoi prin faptul de a deveni mai mult.

Această lucrare motivațională a lui Anthony Robbins are darul de a vă provoca să treziți puterea uriașă de decizie și de a revendica dreptul din naștere la putere nemărginită, vitalitatea radioasă și pasiunea veselă care vă aparțin.

Nu locul de unde începeți contează, ci deciziile pe care le luați despre locul unde vreți să ajungeți.

Materialul acestui audiobook și viața lui Anthony Robbins, au fost dedicate căutării cunoașterii profunde care are aplicații universale pentru îmbunătățirea vieților voastre personale și profesionale.

Repetiția este mama învățăturii.

Există trei decizii care vă controlează destinul:

Deciziile voastre despre lucrurile asupra cărora să vă focalizați;Deciziile voastre despre ce înseamnă lucrurile pentru voi;Deciziile voastre despre ce să faceți pentru a crea rezultatele pe care le doriți.

„Secretul succesului este să înveți cum să folosești durerea și plăcerea în loc să fii folosit de durere și plăcere. Dacă faci asta, tu deții controlul asupra vieții tale. Dacă nu, viața te controlează pe tine.”

Cu ajutorul acestui audiobook, puteți învăța să vă condiționați mințile, corpurile și emoțiile pentru a asocia durerea și plăcerea cu orice lucru ales de voi. Schimbând lucrurile cărora le asociați durerea și plăcerea, vă veți schimba imediat comportamentele. Asociind durerea cu comportamentele pe care vreți să le curmați la un nivel atât de înalt de intensitate emoțională, încât nici măcar nu veți mai lua în calcul acele comportamente după aceea. Apoi, pur și simplu, asociați plăcerea noului comportament pe care vi-l doriți. Prin repetiție și intensitate emoțională, puteți condiționa aceste comportamente din interiorul vostru până când ele devin automate. Este de reținut că ceea ce vă motivează nu este durerea propriu-zisă, ci teama voastră că ceva vă va conduce spre durere. Ș;i cea care vă motivează nu este plăcerea propriu-zisă, ci crezul vostru, sentimentul de certitudine că, într-un fel, efectuarea unei anumite acțiuni va conduce spre plăcere.

„Crezurile globale sunt crezurile gigantice pe care le avem cu privire la toate lucrurile din viețile noastre: crezuri despre identitățile noastre, despre oameni, muncă, timp, bani și despre viață în sine.”

În acest audiobook, autorul vorbește despre importanța schimbării vocabularului obișnuit. Odată făcută această schimbare, vă modificați imediat felul în care gândiți, în care vă simțiți și în care trăiți. Acest proces poartă numele de Vocabular Transformațional. Cuvintele pe care le atașați experienței voastre devin experiența voastră.

„Dacă nu cunoști forța cuvintelor, este imposibil să cunoști oamenii.” (Confucius)

A considera că nu aveți control supra emoțiilor voastre este o credință eronată. Din nevoia de a se feri să simtă anumite emoții, oamenii vor merge până la extreme, uneori până la ridicol. Ei vor apela la droguri, alcool, mâncare în exces, jocuri de noroc; vor aluneca în depresii debilitante.

Robbins spune că emoțiile pe care le simțiți în acest moment sunt un dar, o linie directoare, un sistem de sprijin, un apel la acțiune. Dacă vă reprimați emoțiile și încercați să le alungați din viața voastră sau dacă le amplificați și le dați voie să preia controlul peste toate, irosiți una dintre cele mai prețioase resurse ale vieții.

În acest audiobook, autorul prezintă șase pași spre măiestria emoțională:

Identificați ceea ce simțiți cu adevărat;Acceptați-vă și apreciați-vă emoțiile, știind că acestea vă sprijină;Fiți curioși în legătură cu mesajul pe care vi-l oferă emoția;Fiți încrezători;Asigurați-vă că puteți face față emoției nu doar azi, ci și pe viitor;Entuziasmați-vă și acționați;

Audiobookul lui Anthony Robbins oferă o listă cu semnale de acțiune. Ascultarea acestei liste nu vă va oferi stăpânirea instantanee a propriilor emoții. Trebuie să utilizați aceste distincții în mod consecvent pentru a vă bucura de roadele lor.

Cele zece semnale de acțiune: disconfort, teamă, rănire, furie, frustrare, dezamăgire, vinovăție, inadecvare, supraîncărcare/copleșire, singurătate.

Stabilirea obiectivelor este primul pas pentru transformarea invizibilului în vizibil – temelia tuturor succeselor din viață. Orice stabilire a unui obiectiv trebuie să fie urmată îndeaproape de elaborarea unui plan, cât și de acțiune considerabilă și consistentă orientată spre realizarea acestuia. Voi aveți deja această putere de a acționa.

Realizarea obiectivului nu este singura care contează, contează și calitatea vieții de care ai parte pe parcursul drumului.

Studiind sursa succesului oamenilor, autorul acestui audiobook a descoperit că perseverența eclipsează chiar și talentul, pentru rolul de cea mai valoroasă și eficientă resursă în crearea și modelarea calității vieții.

Cartea audio Trezește uriașul din tine, vă va ajuta să explorați patru tipuri de obiective: obiective de dezvoltare personală; obiective referitoare la carieră, afaceri și economice; obiective referitoare la joacă și aventură; obiective referitoare la contribuție.

Obiectivele sunt mijloace în vederea unui scop, nu scopul ultim al vieților voastre. Sunt doar un instrument pentru a vă concentra focalizarea și a vă ajuta să mergeți într-o direcție. Realizarea obiectivelor în sine nu vă va face niciodată fericiți pe termen lung; persoana care deveniți, pe măsură ce depășiți obstacolele necesare pentru a vă atinge obiectivele, este cea care vă va oferi cel mai adânc și mai durabil sentiment de împlinire.

Una dintre cele mai importante lecții din acest audiobook este aceea că un viitor irezistibil creează un sentiment dinamic de dezvoltare. Un astfel de viitor nu este un accesoriu, ci o necesitate. Nu vă oferă doar posibilitatea de a înfăptui, ci și pe cea de a lua parte la sentimentul adânc al bucuriei, al contribuției și al dezvoltării care dă sens însăși vieții.

„Oamenii sunt înțelepți nu direct proporțional cu experiența lor, ci cu capacitatea lor pentru experiență.” (George Bernard Shaw)

De mult prea multe ori, oamenii nu au o idee clară despre ceea ce este important pentru ei. Ei sunt indeciși în orice problemă; lumea este o masă de gri pentru ei; aceștia nu iau niciodată atitudine pentru ceva sau pentru cineva.

Atât în viețile personale și profesionale, cât și pe frontul global, voi trebuie să obțineți claritate în legătură cu ceea ce este cel mai important în viețile voastre și să hotărâți că veți trăi în concordanță cu aceste valori, indiferent ce se întâmplă.

Ce sunt valorile? A prețui un lucru înseamnă a-i acorda importanță acelui lucru. Orice lucru la care țineți poate fi numit „valoare”. În acest audiobook, autorul se referă în special la valori de viață. Din momentul în care știți care sunt valorile, puteți înțelege limpede de ce vă îndreptați în mod constant în direcțiile în care vă îndreptați. Cunoașterea propriilor valori vă ajută să vedeți mai clar de ce faceți ceea ce faceți și cum să trăiți mai consecvent, dar cunoașterea valorilor celorlalți este la fel de importantă.

Cu ajutorul cărții audio vă veți descoperi valorile actuale, veți învăța cum vă puteți schimba aceste valori pentru a vă schimba viața.

Puterea lecturii unei cărți foarte bine scrise este aceea că începeți să gândiți precum autorul. În tim ce sunteți naufragiați pe Insula Comorii, voi sunteți Robert Louis Stevenson; în timp ce vă aflați într-o strânsă legătură cu natura la Walden, voi sunteți Henry David Thoreau. Începeți să gândiți așa cum gândesc ei, referințele lor devin ale voastre și le purtați pe acestea cu voi mult timp după ce ați citit cartea respectivă.

În timp ce unele referință vă înnobilează și vă oferă o viziune mai înaltă, altele vă arată o latură a vieții pe care nu ați vrea s-o încercați. Autorul acestui audiobook alocă în programele sale „Mastery” o parte a unei zile pentru a aduce oameni care au trecut printr-un iad fizic sau emoțional și au ieșit învingători. Puterea de a deține noi referințe pentru a vă ridica propriile standarde este imensă, indiferent dacă este vorba despre studierea învățăturilor unui mare lider spiritual care, în ciuda abuzurilor celorlalți, continuă să dăruiască iubire sau examinarea celor care au reușit financiar și constatarea a ceea ce este cu adevărat posibil.

Referințele limitate creează o viață limitată. Dacă vreți să vă extindeți viața, trebuie să vă extindeți referințele prin căutarea acelor idei și experiențe care nu ar deveni o parte a vieții voastre dacă voi nu le-ați căuta în mod conștient.

În fiecare zi, oamenii preiau informații, idei, concepte, experiențe și senzații noi. Trebuie să învățați să stați de gardă în mod conștient la porțile minții pentru a vă asigura că indiferent de lucrurile cărora le permiteți să intre, acestea vă vor face viețile să devină mai bogate, că experiențele pe care le căutați se vor adăuga la rezerva voastră de posibilități.

În acest audiobook aflați că cel mai bun mod de a avea o înțelegere foarte bună a vieții și a oamenilor, de a vă oferi vouă înșivă cel mai bun nivel al alegerii, este să vă expuneți la cât mai multe tipuri de referințe cu putință.

Dacă vreți să vă extindeți viața, treceți la treabă. Căutați câteva experiențe pe care nu le-ați avut niciodată. Faceți scufundări, Explorați lumea de sub mare și descoperiți cum arată viața și cum arătați voi într-un mediu complet nou. Faceți parașutism. Petreceți o seară la o simfonie, dacă nu este un lucru pe care-l faceți de obicei – sau la un concert rock, dacă acesta este lucrul pe care îl evitați de obicei.

Citiți mai multe informații despre actorul Cosmin Ș;ofron

Cosmin Ș;ofron

Actorul Cosmin Ș;ofron este născut la data de 28 octombrie 1969, la București. La vârsta de 6 ani a început să joace tenis. Pentru următorii trei ani de zile, a crezut că acesta va fi viitorul său. Toate astea până într-o zi când a rupt la antrenament racordajul unicei sale rachete de tenis. Și, fiindu-i prea rușine să le spună părinților de această întâmplare – care în afară de faptul că putea însemna suspiciuni pe tema valorii sale ca tenisman (daca ar fi zis că e prea slab jucător, și de aceea a rupt racordajul?), ar fi costat contravaloarea racordajului – Cosmin a renunțat să se mai ducă la antrenamente. A rămas însă un mare fan al tenisului. Și ocazional, mai și joacă.

A absolvit la Institutul de Teatru și Film, promoția 1997, la clasa profesorilor Alexandru Repan, Mitică Popescu și Victor Ș;trengaru. Debutul său în teatru a avut loc în anul 1988 în mai multe spectacole de revistă la „Estrada Armatei”, sub îndrumarea regizorală a lui Nicolae Frunzetti. De atunci a jucat numeroase roluri în spectacole ca „Mantaua”, de N.V. Gogol (1991), „Bădăranii”, de Carlo Goldoni (2011) sau „Comedia erorilor”, de W. Shakespeare (2011).

De asemenea, activitatea sa este recunoscută și în film. La vârsta de 13 ani Cosmin Șofron face filmul „Vreau să știu de ce am aripi”. Un film care va fi într-adevăr un moment de referință și pentru el, ca viitor actor, dar poate și pentru filmul românesc, având în vedere nenumăratele premii pe care acest film le-a luat, și în țară și în afara ei. „Triunghiul morții” (1998) și „La Femme de L’Ombre” (2003) sunt doar alte două dintre filmele artistice în care Cosmin Ș;ofron a mai fost distribuit. În spectacole de teatru pentru radio și televiziune și prezentări de televiziune a avut roluri principale în producții precum „Împăratul muștelor”(1994), „Sorocul”(2006), „Nota zero la purtare”(2004), „Nătăfleață și gâsca de aur”(2004) și multe altele.

La momentul actual desfășoară în paralel cu activitatea de la teatrul ”Excelsior” și o intensă activitate ca regizor de dublaj și traducător pentru studiourile de dublaje desene animate, în special pentru renumita firmă Disney.

AICI puteți accesa pagina web oficială a lui Cosmin Ș;ofron

ACT și Politon vă oferă următoarele cărți audio lecturate/narate de către Cosmin Ș;ofron:

„Cum gândește omul”, de James Allen;„Putere nemărginită”, de Anthony Robbins;„Trezește uriașul din tine”, de Anthony Robbins;„Alege-te pe tine însuți”, de James Altucher;„Duhul tău lăuntric”, de Harry W. Carpenter;„Tu ești placebo”, de dr. Joe Dispenza;„Tu ești placebo – Meditația 1 și Meditația 2”, de dr. Joe Dispenza;„Tu ești soluția”, de Mark Victor Hansen și Bill Froehlich;„Principiile unei afaceri-star”, de Richard Koch;„Nu ceda, nu renunța”, de Louis Zamperini și David Rensin.
Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 134.00 RON
Discount
Discount 20%
Preț final
Preț final 107.20 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 9786068637037
×

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie review-uri

×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Vezi coș