Adevăr Divin
▷ Dezvoltare personală ▷ General

Alege-te pe tine însuți. Poveștile - CD MP3

Fii fericit, fa milioane, traieste visul

Autor(i):
Autor(i):
Editura:
A te alege pe tine însuti nu este echivalentul manipulării. Nu este echivalent cu a obtine întotdeauna ceea ce vreti. Acest audiobook nu este despre legea atractiei. Este despre celelalte aspecte si despre punerea lor în ordine.
Alege-te pe tine insuti - CD MP3: Fii fericit, fa milioane, traieste visul
× Rezervă „Alege-te pe tine însuți. Poveștile - CD MP3

  Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
  (Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)

  Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității, în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00, deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.

×

Detalii:

Alege-te pe tine însuți

ACT și Politon vă oferă audiobookul Alege-te pe tine însuți (Choose Yourself), de James Altucher. Lectura în limba română a actorului Cosmin Ș;ofron, vă va pune în temă despre continua schimbare a lumii prezente, autorul subliniind importanța de a miza pe propria fericire, alegându-vă pe voi înșivă. Lumea nu stă în loc. Piețele pică, joburile încep să dispară sau să fie automatizate. Industriile se reconfigurează și se reproiectează sub proprii ochi.

James Altucher spune că în anul 2008, criza economică a fost diferită. Lumea se schimba, banii părărseau sistemul. Senzația era că oportunitățile dispar la fel de repede ca banii. „Nu există nicio scăpare. Nu există nicio scăpare. Am continuat să-mi repet asta în minte. Am simțit că mă puteam condamna la moarte cu acele cuvinte. Dar nu puteam. Aveam copii. Trebuia să-mi revin….și atunci s-a produs declicul, atunci s-a schimbat totul. Dacă îmi doream să prosper, să supraviețuiesc, trebuia să mă aleg pe mine însumi. Din toate punctele de vedere. Miza era prea mare ca să n-o fac.”

Puteți accesa AICI pagina web oficială a lui James Altucher.

Citiți mai multe informații despre cartea audio ”Alege-te pe tine însuți”

„A te alege pe tine însuți” nu este echivalentul manipulării. Nu este echivalent cu a obține întotdeauna ceea ce vreți. Acest audiobook nu este despre legea atracției. Este despre celelalte aspecte și despre punerea lor în ordine. Este despre înțelegerea miturilor externe care s-au prăbușit, aceleași mituri care au creat uriașa clasă de mijloc americană. Oamenii merg orbește. Dacă voi veți fi cei care pot vedea, vă veți putea croi un drum în această lume nouă.

În această carte audio, autorul declară că în ultimii cinci mii de ani, oamenii au fost în cea mai mare parte înrobiți de câțiva stăpâni exclusiviști care au înțeles cum violența, religia, comunicațiile îndatorarea și războiul de clasă conlucrează, pentru a subjuga un grup mare de oameni.

În audiobookul Alege-te pe tine însuți, James Altucher vorbește despre Visul American, despre nevoia de spațiu pe care o aveau oamenii, despre avânturile și căderile spectaculoase ale economiei de-a lungul timpului.

„Prețurile vor crește întotdeauna. Motivul este simplu: deflația este mai înspăimântătoare decât inflația. Într-un mediu deflaționist, oamenii încetează să mai cumpere lucruri deoarece își spun în sinea lor: «De ce să cumpăr astăzi când pot cumpăra mâine mai ieftin?» Așadar, guvernul va susține întotdeauna politici care cresc inflația. Lucru care va forța tendința veniturilor medii să scadă.”

Se pare că ascensiunea corporatismului (ca principiu opus capitalismului) i-a forțat pe oameni să se închidă în birourile lor cubice, în loc să-i trimită în lume, să exploreze, să inventeze și să se manifeste. Etica epocii „Alege-te pe tine însuți” este aceea de a nu depinde de acele tendințe sufocante care vă înfrâng. În loc de asta, creați-vă propria scenă. Aveți credință și încredere în voi înșivă, nu într-un sistem măsluit. Definiți succesul în termenii voștri!

Cele mai mari obstacole cu care se confruntă oameni în a se alege pe ei inșiși, sunt reprezentate de respingere și frica de respingere. Iată un mic exercițiu pe care îl găsiți în acest audiobook: „Gândiți-vă pentru o clipă la zece momente diferite în care ați fost respinși. Ați fost respinși pentru o slujbă? V-a fost respins un roman? Ați fost respinși de un (o) potențial(ă) iubit(ă) ? Enumerați zece cazuri. Acum, gândiți-vă la asta: cât de ușor v-ar fi să enumerați o sută? Eu cred că pot prezenta o mie.”

„Îmaginați-vă că aveți încă trei corpuri, alături de corpul vostru fizic: un corp emoțional, unul mintal și altul spiritual. Imaginați-vă o forță vitală care curge printre ele, foarte asemănătoare sângelui. Imaginați-vă un nucleu central care trebuie să mențină totul sănătos. Tot așa cum trebuie să vă mențineți inima sănătoasă pentru a trăi o viață lungă, productivă și chiar fericită, tot așa trebuie să păstrați aceste corpuri sănătoase și să le exersați în mod regulat. Zilnic. Clipă de clipă.”

În acest audiobook, autorul oferă propriul exemplu pentru exersarea celor trei corpuri. În privința corpului emoțional, Altucher spune că încearcă să fie înconjurat doar de oameni pozitivi, care îl inspiră. E important să evitați oamenii care vă descurajează. Mintea trebuie educată pentru a nu claca, pentru a nu face ceea ce știe cel mai bine să facă: să devină obsedată, să-și facă griji, să se teamă, să fie deprimată, să se gândească la viitor, să gândească în exces. În ceea ce privește corpul spiritual, majoritatea oamenilor sunt obsedați de regrete din trecut sau de anxietatea față de viitor. Însă, trecutul și viitorul nu există. Trebuie să trăiți în prezent!

Sintagma libertate financiară include cuvântul financiar, dar în aceeași măsură include și cuvântul libertate. Libertatea de a explora binecuvântările care vă înconjoară. Libertatea de a vă ajuta pe voi înșivă pentru a-i putea ajuta pe alții. Libertatea de a trăi viața pe care ați ales s-o duceți, în loc de a trebui să trăiți viața care a fost aleasă pentru voi.

Autorul spune că indiferent cât de mult ar încerca, un val mic de apă care clipocește pe țărm nu va fi niciodată la fel de puternic ca oceanul care l-a creat. Țelul este acela de a fi oceanul. Acest audiobook este despre cum puteți deveni oceanul. Despre a vă alege pe voi înșivă să fiți oceanul. Astfel încât tot ceea ce faceți voi să se propage ca undele, să pună în mișcare pământul și să vă transforme viața și viețile tuturor celor din jurul vostru.

Practica zilnică

Practica zilnică simplă înseamnă să faceți în fiecare zi unul din lucrurile următoare:


Dormiți opt oreLuați două mese în loc de treiFără TVFără junk foodFără văicăreală o zi întreagăFără bârfăRăspundeți unui e-mail de acum cinci aniMulțumiți-i unui prietenUrmăriți o comedie sau un număr de stand-upScrieți o listă de idei. Ideile se pot referi la oriceCitiți un text spiritualSpuneți-vă vouă înșivă atunci când vă treziți: „Azi voi salva o viață”. Uitați-vă atent în jur după viața pe care o puteți salvaScrieți întregul vostru program. Programul pe care îl urmați în fiecare zi. Tăiați de pe listă un punct și încetați să mai faceți lucrul acelaSurprindeți pe cinevaGândiți-vă la zece oameni pentru a căror existență sunteți recunoscători

Cum să vă găsiți țelul în viață

Cuvântul țel presupune un lucru în viitor, pe care îl veți găsi și care vă va face fericiți, însemnând că până atunci ați fost nefericiți. Dar lucrurile nu funcționează așa. De multe ori, oamenii au dobândit succesul după ce au schimbat de mai multe ori cariera. Iată câteva exemple oferite de audiobookulAlege-te pe tine însuți:

„Rodney Dangerfield nu a avut succes în comedie până la patruzeci de ani. Unul dintre cei mai amuzanți tipi dintotdeauna a fost vânzător de placaj de aluminiu. După aceea, a trebuit să-și înființeze propriul club de comedie, Dangerfield’s, pentru a putea face, de fapt, roluri de comic.”

„Ray Kroc a fost un vânzător de milkshake-uri până la vârsta de cincizeci de ani. După aceea, a dat de un restaurant curat unde se servea un hamburger bun, condus de doi frați cu numele de familie McDonald. El a cumpărat McDonald’s la vârsta de cincizeci și doi de ani.”

„Raymond Chandler, cel mai de succes autor de romane noir din toate timpurile, și-a scris primul roman la vârsta de cincizeci și doi de ani. Dar el era tânăr comparativ cu Frank McCourt, care a câștigat premiul Pulitzer pentru primul său roman, Angela’s Ashes (Cenușa Angelei), scris când avea șaizeci și șase de ani. Și, desigur, Julia Child era o tânără de cincizeci de ani atunci când și-a scris prima carte de rețete.”

Oamenii trăiesc încă într-o lume a consumului în care acumulează calculatoare, mașini, televizoare, mobilier, etc. Dar nimic din toate acestea nu este necesar. În cele din urmă, căutarea tot mai intensă a unei frontiere – fizice, tehnologice, materiale și spirituale – este cea care creează oportunități pentru cei care le vânează.

„Planeta se află într-un punct de cotitură. Spiritual, trebuie să recunoaștem importanța intenției de a ne dori mai puțin în viețile noastre, până într-acolo încât ne dorim să dispărem. Tehnologic, avem instrumentele necesare pentru a ne câștiga traiul oriunde ne dorim. Ș;i cele mai multe dintre aceste instrumente încap într-un dispozitiv care încape în buzunarele noastre. Faptul că ești sănătos fizic, emoțional și mintal îți va permite să îmbini spiritualul cu tehnologicul și să-ți modelezi viața care este cel mai mult pe placul tău, și nu viața care ar fi cel mai mult pe placul societății.”

Nu costă mult să faceți un miliard

Nimeni nu se trezește și își spune: „Voi face tot posibilul pentru a câștiga mulți bani”. Vă puteți trezi spunând: „Am o problemă mare. Ș;i mulți oameni au aceeași problemă, iar nimeni în afară de mine nu va rezolva această problemă.”

În acest audiobook aveți exemplul Sarei Blakely, care a hotărât că are o problemă. Aceeași problemă pe care o aveau multe alte femei de pretutindeni. Astfel, Sarah, a devenit inventatoarea pantalonilor Spanx. Ea citea cărți motivaționale și de dezvoltare personală de la vârsta de 16 ani. Ș;i-a antrenat mintea fără să își dea seama de asta, până în ziua când i-a venit ideea Spanx-ului. Odată cu crearea acestui tip de pantaloni, a rezolvat o problemă uriașă pentru femei.

Pentru a reuși ceva, pregătiți-vă! Învățați despre fiecare produs din domeniu, învățați despre fiecare brevet, încercați toate produsele, înțelegeți felul în care sunt făcute produsele, creați un produs pe care l-ați utiliza în fiecare zi.

Cele șapte obiceiuri ale oamenilor extrem de eficienți și mediocri

Autorul acestui audiobook se prezintă ca fiind „destul de mediocru”. A fondat multe companii, a dat greș cu majoritatea, a investit în firme noi și a vândut câteva, însă a avut noroc. Dacă doriți să deveniți bogați, vindeți-vă compania și faceți-vă timp pentru hobby-urile voastre.

Procrastinarea se manifestă atunci când corpul vostru încearcă să vă spună că trebuie să vă retrageți puțin și să vă gândiți mai mult la ceea ce faceți. Ar putea să fie un semn că sunteți perfecționiști. Că sunteți plini de nesiguranțe. Acestea vă vor împiedica să vă dezvoltați și să vă vindeți afacerea. Examinați-vă procrastinarea din toate unghiurile. Când apare, înseamnă că propriul corp încearcă să vă spună ceva. Ascultați-l.

Zero-Tasking. Există un mit comun conform căruia oamenii extraordinari pot face, în mod eficient, mai multe lucruri simultan. „Dar din moment ce, prin definiție, cei mai mulți dintre noi nu suntem extraordinari (99% dintre noi nu se află în primii 1%), este mult mai bine să faci o singură sarcină. Ocupă-te de un singur lucru în fiecare moment. Atunci când te speli pe mâini, nu încerca să te speli pe dinți. Ascultă sunetul apei, simte apa pe mâini, curăță fiecare parte. Fii curat. Concentrează-te pe ceea ce faci.”

Eșecul. Antreprenorii mediocri greșesc foarte mult. Astfel, ei deprind această incredibilă aptitudine de a deveni foarte buni la a face față eșecurilor. Iar asta se traduce în succes bănesc.

Deloc original. „Nu am descoperit o idee originală în toată viața mea. Prima mea afacere reușită a constat în dezvoltarea de software web, strategii și site-uri pentru companiile din Fortune 500. Nu era o idee originală, dar la momentul acela, în anii 1990, oamenii plăteau sume exorbitante pentru astfel de afaceri.”

Networking slab. Mulți oameni se ocupă prea mult de networking. Antreprenoriatul este suficient de dificil.

Fă orice pentru a obține un „DA”. „Eu sunt reprezentant de vânzări. Îmi place ca oamenii să-mi răspundă cu da. Mă simt nesigur atunci când ei răspund cu nu sau, chiar mai rău, atunci când nu mă plac. Atunci când am fondat o companie care crea website-uri, încercam să-i convingem pe cei de la Miramax.com. Eu am avansat un preț de 50 000 de dolari. Ei au spus: Nu mai mult de 1000, iar și așa este prea mult. Eu am aplicat tehnica mea obișnuită: De acord!

Un psiholog slab. „Antreprenorul mediocru nu Clipește în sensul enunțat de Malcolm Gladwell. În cartea sa, Gladwell vorbește frecvent despre oamenii care pot emite judecăți corecte pe loc, în două sau trei secunde.”

Dacă sunteți mediocri nu înseamnă că nu veți schimba lumea. Înseamnă să fiți cinstiți față de voi înșivă și față de oamenii din jurul vostru. Dacă vreți să aveți succes, faptul că sunteți cinstiți la fiecare nivel este cu adevărat cel mai util obicei dintre toate.

Citiți mai multe informații despre actorul Cosmin Ș;ofron

Cosmin Ș;ofron

Actorul Cosmin Ș;ofron este născut la data de 28 octombrie 1969, la București. La vârsta de 6 ani a început să joace tenis. Pentru următorii trei ani de zile, a crezut că acesta va fi viitorul său. Toate astea până într-o zi când a rupt la antrenament racordajul unicei sale rachete de tenis. Și, fiindu-i prea rușine să le spună părinților de această întâmplare – care în afară de faptul că putea însemna suspiciuni pe tema valorii sale ca tenisman (daca ar fi zis că e prea slab jucător, și de aceea a rupt racordajul?), ar fi costat contravaloarea racordajului – Cosmin a renunțat să se mai ducă la antrenamente. A rămas însă un mare fan al tenisului. Și ocazional, mai și joacă.

A absolvit la Institutul de Teatru și Film, promoția 1997, la clasa profesorilor Alexandru Repan, Mitică Popescu și Victor Ș;trengaru. Debutul său în teatru a avut loc în anul 1988 în mai multe spectacole de revistă la „Estrada Armatei”, sub îndrumarea regizorală a lui Nicolae Frunzetti. De atunci a jucat numeroase roluri în spectacole ca „Mantaua”, de N.V. Gogol (1991), „Bădăranii”, de Carlo Goldoni (2011) sau „Comedia erorilor”, de W. Shakespeare (2011).

De asemenea, activitatea sa este recunoscută și în film. La vârsta de 13 ani Cosmin Șofron face filmul „Vreau să știu de ce am aripi”. Un film care va fi într-adevăr un moment de referință și pentru el, ca viitor actor, dar poate și pentru filmul românesc, având în vedere nenumăratele premii pe care acest film le-a luat, și în țară și în afara ei. „Triunghiul morții” (1998) și „La Femme de L’Ombre” (2003) sunt doar alte două dintre filmele artistice în care Cosmin Ș;ofron a mai fost distribuit. În spectacole de teatru pentru radio și televiziune și prezentări de televiziune a avut roluri principale în producții precum „Împăratul muștelor”(1994), „Sorocul”(2006), „Nota zero la purtare”(2004), „Nătăfleață și gâsca de aur”(2004) și multe altele.

La momentul actual desfășoară în paralel cu activitatea de la teatrul ”Excelsior” și o intensă activitate ca regizor de dublaj și traducător pentru studiourile de dublaje desene animate, în special pentru renumita firmă Disney.

Stoc
Stoc Limitat
Preț
Preț 58.00 RON
Discount
Discount 22%
Preț final
Preț final 45.24 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 9786068637747
×

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie review-uri

Recomandări:

×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Vezi coș