Prima pagină - Deserturi vegetariene
Top 50 vânzări | Noutăți pe site | Cărțile ADEVĂR DIVIN | Discount până la 50%! | În viitor | Contact 
 Top 50 vânzări 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Cumpărături
Coșul este gol
4035 produse pe stoc
  Domenii
  • Alimentație și naturism
  •   - Agricultură
      - Diete
      - Fitoterapie
      - General
      - Grupele sanguine
      - Medicina naturistă
        - General
        - Homeopatie
        - Valeriu Popa
      - Hrană vie
      - Vindecarea cancerului
      - Vindecarea diabetului
  • Dezvoltare personală
  •   - Automotivare
      - General
      - Eneagrama
      - Legea atracției
        - Colecția Secretul
        - General
      - Meditație, mindfulness
      - Relații
      - Sănătate
      - Suflet și spirit
  • Divinație
  •   - Chiromanție
      - General
      - Grafologie
      - I Ching
      - Interpretarea viselor
      - Morfopsihologie
      - Numerologie
      - Simbolistică
      - Tarot
  • Ezoterism
  •   - Alchimie
      - Călătorii astrale
      - Fizica cuantică
      - General
      - Magie
      - Metafizică
      - Rozicrucienii
      - Societăți secrete
      - Spiritism
  • Filozofie
  • Inițiere spirituală
  •   - Copiii cei noi
      - General
  • Inspirație divină
  • Învățături spirituale
  •   - Astrologie
      - Feng Shui
      - General
      - Mudra-e și Mantra-e
      - Tao
      - Șamanism
      - Știință
      - Zen
      - Yoga
  • Maeștri spirituali
  •   - Edgar Cayce
      - General
      - Gurdjief
      - Jakob Lorber
      - Kahlil Gibran
      - O. M. Aïvanhov
      - Osho
      - Masaru Emoto
      - Paulo Coelho
      - Peter Deunov
      - Ramana Maharshi
      - Ramtha
      - Rudolf Steiner
      - S. N. Lazarev
  • Mister
  •   - Anul 2012, 2013 și după ;-)
      - Civilizații dispărute
        - General
        - Atlantida
      - Conspirații
        - General
        - Jan van Helsing
      - General
      - Montauk
      - OZN-uri
      - Piramide
  • Muzică pentru suflet
  •   - Gheorghe Iovu
      - Frederic Delarue
  • Prosperitate și succes
  •   - Bani
      - General
      - Prosperitate
      - Succes
  • Psihologie
  •   - Autism
      - Constelații familiale
      - General
      - Hipnoză
      - Limbajul trupului
      - Metoda José Silva
      - NLP
      - Parenting
      - Psihogenealogie
      - Psihoterapie
      - Puterea cuvintelor
      - Puterea gândului
  • Religie
  •   - Budism
        - Dalai Lama
        - General
        - Hinduism
        - Învățături din Tibet
      - Creștinism
        - Apostoli
        - Arsenie Boca
        - Cărți bisericești
        - Evanghelii
        - General
        - Iisus Hristos
        - Învățături ale părinților români
        - Muzică religioasă
        - Nicolae Steinhardt
        - Sfinți
      - General
      - Islamism
      - Iudaism (Kabbala)
      - Shintō
  • Spiritualitate
  •   - Curs de Miracole
      - Dacii
      - General
  • Terapii complementare
  •   - Acupunctură
      - Aromaterapie
      - Atingere Cuantică
      - Ayurveda
      - Bioenergie
        - Aura umană
        - Chakre
        - Corpuri subtile
        - General
      - Cristaloterapie
      - Cromoterapie
      - EFT (Tehnici de Eliberare Emoțională)
      - Gestalt
      - General
      - Hidroterapie
      - Kinetoterapie
      - Magnetoterapie
      - Masaj
      - Meloterapie
      - Qi Gong
      - Radiestezie
      - Reflexologie
      - Reiki
      - Remediile florale Bach
      - Su Jok
      - Terapia craniosacrală (TCS)
      - Urinoterapie
  • Viața de după moarte
  •   - Entități
      - General
      - Viețile anterioare
  • Vindecare spirituală
  •   - General
      - Karma
      - Îngeri
      - Spiritele naturii
      - Theta Healing
  • Și altele...
  •   - Biografii
      - Cărți de colorat
      - Cărți pentru copii
        - General
        - Preșcolari
        - Religioase
      - Eseistică
      - General
      - Ficțiune
      - Hobby / Timp liber
      - Istorie
      - Memorii
      - Non Ficțiune
      - Poezie
      - Reviste
      - Romane
      - Suport de pahar
    - Top 50 vânzări
    - Noutăți pe site
    - Cărțile ADEVĂR DIVIN
    - În viitor
    - Lista produse
      Despre noi
    • Contact
    • Datele firmei
      Site-uri prietene
    Abraham-Hicks.com
    Reiki - Aurelian Curin
    Cursuri și Terapii cu Daniela Cumpănici
    Psiholog Elisabeta Vultur
    Artist fotograf:
    portret, studio, evenimente în Brașov

    www.FotoMars.ro

     
     
    Deserturi vegetariene
    700 rețete de deserturi

    » Coperta
    După o muncă pasionată de peste 20 de ani, prin cartea de față, Elena Pridie ne propune o paletă multicoloră de rețete pentru deserturi sănătoase, gustoase și apetisante. Sunt rețete pentru toate gusturile, pregătite din ingrediente naturale, vegetariene, și, pe cât posibil, autohtone: fructe proaspete și uscate, nuci, alune, semințe, migdale, carob, grăsimi vegetale, miere; produse din cereale cât mai nerafinate, lapte vegetal, înlocuitori vegetali pentru ouă, arome naturale etc.
    Afișat de 22040 ori.
    Cotație articol: excelent (5/5; 2 voturi)
    NeinspiratMediocruMediuBunExcelent



    •Preț site:24.00 RON *
    Momentan indisponibil(ă)!

    În prezent nu cunoaștem dacă și când acest produs va fi în stocul nostru.
    Puteți însă să faceți precomandă și astfel veți fi anunțat(ă) atunci când acesta devine disponibil.
    Pentru aceasta trebuie să fiți autentificat(ă).
    Contact
    Descriere Cuprins Fragmente Condiții de livrare

    1. ALUAT FRAGED (1) (FZ)

    200 ml apă fierbinte, 200 ml ulei, 1/8 l-ță sare, l-ță bicarbonat de sodiu, 575 B făină aibă de calitate bună, 100 B amidon alimentar

    Se pune făina într-un castron, se adaugă sarea și bicarbonatul de sodiu, se amestecă bine, apoi se adaugă uleiul și apa, încorporându-se treptat în compoziție. Rezultă un aluat destul de vârtos, dar suficient de elastic. Se împarte în 3 bucăți. Fiecare parte se întinde pe masa pudrată bine cu amidon și apoi se presară și deasupra ei amidon, după care se împăturește foaia (în formă de plic/dreptunghi). Se procedează la fel cu toate cele trei bucăți. Apoi se ia pe rând câte o foaie și se întinde bine, cât se poate de subțire, și se folosește pentru plăcinte, cornulețe, trigoane, baclava etc.

    2. ALUAT FRAGED (2) (FZ)

    400 + 100 B făină aibă de calitate superioară,

    125 mi ulei + 125 mi ulei, 1 cană apă minerală, 1/8 l-ță sare, 25 B drojdie proaspătă

    Drojdia se dizolvă în 2-3 linguri apă călduță. Apoi se amestecă împreună cu 400 g făină, 125 ml ulei, sarea și apa minerală. Coca obținută se lasă în vas 30 de minute la loc cald, acoperită cu un prosop. După acest timp, din restul de 100 g făină + 125 ml ulei se face o cremă groasă. Cu această cremă se va unge aluatul care a crescut, după ce a fost întins bine cu sucitorul în strat de 0,5-0,7 cm. Se împăturește (formă de plic/dreptunghi) și se lasă în așteptare 10 minute. Din acest aluat se întind mai multe foi care se vor folosi, după dorință, la prepararea de plăcinte, rulouri, ștrudele, cornulețe, trigoane etc.

    3. ALUAT FRAGED (3) (FZ)

    500 g făină, ½ cană ulei, 200 mi apă caldă, 1/8 l-ță sare

    Peste apa caldă se adaugă uleiul și sarea. Se agită puțin, rezultând o emulsie. Se pune făina într-un castron, se face o adâncitură în mijloc în care se toarnă emulsia pregătită. Se amestecă. Coca rezultată este potrivit de tare. Se frământă bine pe masă, apoi se pune din nou în castron, se acoperă cu un șervet de pânză și se lasă 15 minute în așteptare. Apoi din cocă se întind foi cât se poate de subțiri în care se pune umplutura dorită. Se pot face rulouri (de exemplu: ștrudel cu mere, cu nuci, cu vișine etc.), trigoane (cu gem, nuci, ciuperci etc.), plăcintă cu mere, cu mac, cu dovleac etc.

    4. ALUAT FRAGED (4) (FZ)

    10 + 10 ling. făină, 10 + 10 ling. ulei, 10 ling. apă minerală

    Într-un castron se pun 10 linguri făină, 10 linguri ulei și 10 linguri apă minerală. Se frământă și, din coca rezultată, se întinde o foaie cu sucitorul pe masă sau pe planșetă. Din restul de 10 linguri de făină și 10 linguri de ulei se formează o pastă care se întinde uniform peste foaia de pe masă. Foaia se împăturește (în formă de plic/dreptunghi), se pune într-un vas și se dă la frigider o oră. Apoi se scoate din frigider și se întind din ea foi subțiri care se folosesc după dorință pentru plăcinte, trigoane, cornulețe etc.

    5. ALUAT FRAGED (5) (FZ)

    500 g făină aibă de calitate bună, 30 mi + 100 ml ulei, 1 cană apă, ¼ l-ță sare

    Făina (din care se păstrează 2 linguri), sarea, uleiul (30 ml] și apa se amestecă, apoi se frământă bine. Se obține o cocă vârtoasă din care se întinde o foaie groasă de circa un cm. Peste această foaie se întinde o pastă obținută din 2 linguri de făină amestecate cu uleiul rămas (100 mi). Foaia unsă astfel se rulează și se Iasă la temperatura camerei jumătate de oră. După acest timp, din coca respectivă se pot întinde 4 foi de aluat fraged. care se pot folosi pentru prepararea de plăcinte, rulouri, cornulețe, trigoane etc.

    6. ALUAT PENTRU COZONAC, PLĂCINTE

    500 g făină aibă, 250 ml apă călduță, 1 pc. drojdie uscată, 3-4 ling. zahăr brut, 1/8 l-ță sare, 3-5 ling. ulei

    Într-un castron se amestecă apa călduță cu sarea și zahărul, apoi se adaugă drojdia și se omogenizează bine pentru a se dizolva drojdia. Se adaugă și uleiul, apoi treptat făina și se frământă. Se Iasă apoi în așteptare 30 de minute, timp în care aluatul crește. Se mai frământă puțin, apoi se poate folosi în diverse rețete de plăcinte sau cozonac.

    7. ALUAT PENTRU PLĂCINTE (FZ)

    11/4 cană făină, l-ță sare, ½ cană ulei, 1/4 cană apă rece ca gheața

    Sarea se încorporează în făină. Se adaugă uleiul, apoi apa rece ca gheața (esențial, pentru reușita rețetei, apa se va pune eventual 30 de minute în congelator înainte de a începe prepararea rețetei), apa se adaugă puțin câte puțin. Se frământă. Coca obținută, așezată într-un vas cu capac, se pune în frigider 1-12 ore. Apoi se poate folosi la diverse plăcinte.

    8. FOAIE DE TARTĂ (1) (FZ, FU)

    2/3 cană făină, ½ cană fulgi de ovăz, ¼ cană zahăr brut, 1/3 cană apă caldă, 1 l-ță semințe de in pisate, 3 ling. lapte vegetal, 1 l-ță coajă rasă de lămâie, ½ l-ță bicarbonat de sodiu, 1 ling. suc de lămâie, 1/8 l-ță sare

    Se amestecă toate ingredientele. Coca obținută se întinde în strat subțire într-o tavă rotundă cu diametrul de circa 25 cm. Deasupra ei se pot pune diverse umpluturi (dovleac, mere, tofu etc.). Se coace în cuptor circa 30 de minute, în funcție de umplutura de deasupra.

    9. FOAIE DE TARTĂ (2) (FU)

    ½ cană fulgi de ovăz, ½ cană făină, 1/8 l-ță sare, 1/2 l-ță bicarbonat de sodiu, 2 ling. suc de lămâie, 1/4 cană zahăr brut, 1 banană pasată

    Se amestecă banana pasată cu zahărul și sarea. Se adaugă apoi făina, fulgii de ovăz, bicarbonatul și sucul de lămâie. Se frământă puțin. Compoziția rezultată trebuie să fie vârtoasă. Dacă este prea uscată, se adaugă puțină apă. Se pune într-un vas rotund pentru cuptor pe care s-a presărat făină și se netezește cu degetele umezite cu apă, acționând de la centru spre margine. Foaia se ridică puțin (1-2 cm) și pe peretele lateral al vasului de tartă. Foaia se coace 7 minute. Se scoate din cuptor și se pune peste ea umplutura dorită (de ex. dovleac răzuit, tofu, mere rase etc.) și se dă apoi din nou la cuptor până se coace complet, rumenindu-se ușor.

    10. FOAIE DE TARTĂ (3) (FU)

    ½ cană sos de mere sau 1 măr ras fin, ¼ cană zahăr brut, ½ cană fulgi de ovăz, ½ cană făină, ½ l-ță bicarbonat de sodiu, 2 ling. suc de lămâie

    Se amestecă ingredientele în ordinea enumerată și se frământă puțin cu mâinile. Coca rezultată se pune într-o tavă rotundă pentru cuptor în care s-a presărat făină și se netezește cu degetele umezite cu apă, întinzând-o uniform pe toată suprafața tăvii și ridicând-o puțin și pe peretele lateral al acesteia. Foaia se coace 7-10 minute. Se scoate din cuptor și se pune peste ea umplutura dorită, după care se dă din nou la cuptor.

    11. FOAIE DE TARTĂ (4) (FZ)

    2 căni făină integrală, 1/3 cană ulei, ½ cană apă, ¼ l-ță sare, ling. lecitină de soia – opțional

    Se amestecă uleiul cu apa și, eventual cu lecitina de soia (aceasta ajută la o mai bună emulsifiere a lichidului). Emulsia aceasta se amestecă într-un vas cu făina și sarea. Din compoziția obținută se întinde o foaie în tava pentru tarte și se coace circa 15 minute. După ce s-a copt parțial, se poate pune deasupra ei umplutura dorită și se coace în continuare.

    12. FOAIE DE TARTĂ (5) (FZ)

    1 cană făină, ½ cană ulei, ¼ cană apă, 1/8 l-ță sare

    Se amestecă într-un castron uleiul cu apa și sarea, apoi se adaugă treptat făina. Rezultă un aluat elastic. Din acesta se întinde o foaie peste care se pot pune diverse umpluturi: mere, dovleac, tofu
    etc., după care tarta se coace.

    13. FOAIE DE TARTĂ (6) (FZ)

    11/4 cană făină integrală, ½ cană ulei, 1/3 cană apă rece ca gheața, 1/8 l-ță sare

    Se amestecă într-un vas uleiul cu apa și sarea, apoi se încorporează treptat și făina. Din coca respectivă se întinde o foaie pentru tartă, se pune deasupra umplutura dorită, apoi se coace.

    14. FOAIE DE TARTĂ (7) (FZ)

    1 cană făină integrală, 1 cană fulgi de ovăz, 1/3 cană ulei, 1/2 cană apă caldă, ¼ l-ță sare

    Se amestecă uleiul cu apa și sarea, apoi se încorporează făina integrală și fulgii de ovăz. Coca obținută se întinde cu mâinile într-o formă de tartă și se coace după cum este nevoie în rețeta în care se folosește.

    15. FOAIE DE TARTĂ (8) (FZ, FU, FG)

    11/2 cană fulgi de ovăz, 1 cană sos de mere sau 2 mere coapte și pasate

    Fulgii de ovăz se dau prin râșniță, apoi se adaugă sosul de mere sau merele coapte și pasate. Dacă iese prea moale, se mai pun fulgi de ovăz. Compoziția obținută trebuie să fie vârtoasă. Se întinde cu mâna în forma de tartă, inclusiv pe margini; dacă se rupe foaia, se repară cu mâna.

    „Nu este bine să mănânci multă miere.”

    Proverbele lui Solomon

    (25:27)

    AROME

    Esență de vanilie
    Esență de cocos
    Esență de mentă
    Esență de portocale
    Esență de lămâie
    Esență de trandafiri

    „Toată lumea mănâncă și bea, dar puțini apreciază gustul.”

    Confucius

    Pag. 15 – 21


    A apărut în: 2013-04

    Fii primul care își spune opinia!

    e-Mail-ul dvs.
    Numele dvs.
    Mesajul:
     Articole de același autor, Elena Pridie: 
    Rețete din crudități
    Pentru sănătate, pentru viață


     Cele mai noi 9 articole la ,,Alimentație și naturism“ -> ,,Diete“ 
    Puterea vindecătoare a postului
    Ghidul popular pentru post intermitent, alternativ sau extins
    Alimentația terapeutică
    Dieta inteligentă care ajută organismul să se autoregleze eficient și să se vindece
    Smoothie-uri din fructe și legume
    recomandate în tratarea a peste 70 de boli și stări de rău
    Papă tot!
    Rețete pentru o copilărie firească
    Dieta plantplus (Carte tipărită)
    Soluția pentru o nutriție personalizată
    Upgrade
    Viață activa și fericita în stil Keto/Low Carb (100 de rețete incluse)
    Calea mea
    Dietă creștină și alimentație naturală
    Dezintoxicarea fizică și psihică
    Tehnici și produse. Pentru vindecare e necesar să ne curățim trupul, sufletul și spiritul
    Vezi toate articolele de la domeniul ,,Alimentație și naturism“ -> ,,Diete“
     Cele mai noi 9 articole la Editura: Viață și sănătate  
    Un corp sănătos
    Ghid practic de îngrijire a corpului
    Știința Îl descoperă pe Dumnezeu
    7 argumente convingatoare in favoarea existentei lui Dumnezeu
    Vezi toate articolele de la Editura: ,,Viață și sănătate“


    Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN

    Noutăți pe site


    Retipăriri

     
     
    Executat în 2.1747 secunde
    Sugestie: Apăsați CTRL+D pentru a adăuga acest site la favorite.