Preparate din legume

Și în aceasta colectie, asa cum v-am obisnuit deja, nu va sunt oferite doar retetele autohtone, «clasicizate», sau experimentatein propria bucatarie, ori culese de la vecinele harnice, ci si dintre cele primite din partea ambasadelor straine acreditatein Romania, cel putin la nivelul bucatariei «globalizarea» fiind deja un fapt mai de demult savarsit.
Nu am dorit neaparat sa iesimin evidenta (autor si editor), scriind pe coperta «Preparate din legume si cereale», cum ar fi fost firesc atunci cand oferi cititorului si retete avand ingredientele de baza: orez, linte, porumb, care nu prea sunt, de fapt si de drept, legume.
Capitolele mari ale lucrarii sunt:
ARDEI
ARPACAS
BAME
CARTOFI
CEAPA
CIUPERCI
CONOPIDA
DOVLEAC
DOVLECEI
FASOLE
GULII
GOGONELE / 84
LEGUME ASORTATE
LINTE
MORCOVI
MAZARE
NAUT
OREZ
PRAZ
ROSII
SARMALE
SPANAC
SPARANGHEL
STEVIE
TELINA
URZICI
VARZA
VINETE