Edgar Cayce despre sănătate și boală
Remedii și solutii eficiente la îndemâna tuturor
Carol A. Baraff a încorporat cei patruzeci de ani de cercetare și scrieri pe subiectul sănătății holistice rezultate în urma lecturilor lui Edgar Cayce într-un ghid simplu dar complet de sănătate de zi cu zi... |
Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la
librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
(Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)
Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității, în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00, deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.
Detalii:
Carol A. Baraff a încorporat cei patruzeci de ani de cercetare și scrieri pe subiectul sănătății holistice rezultate în urma lecturilor lui Edgar Cayce într-un ghid simplu dar complet de sănătate de zi cu zi, alcătuit din. soluții practice, remedii naturale și perspective de sănătate holistică primite de la „părintele medicinii holistice” însuși. Baraff și-a divizat cartea în patru secțiuni de referință, ușor de urmat. Dieta – Ce este bine, ce nu e bine? Care sunt beneficiile unor ingrediente simple precum uleiul de măsline, migdalele, grăsimea, ciocolata, vinul și altele. Ajutoare și strategii pentru sănătate - Soluții și remedii pentru a ne menține sănătoși din cap până-n picioare. Aflăm aici despre uleiul de ricin (ca aplicație) și beneficiile ardeiului Cayenne, luminile vindecătoare, Ipsab (pentru gingii sănătoase), Atomidină, cure cu apă și altele. Probleme și afecțiuni curente - Ce te supără astăzi? Caută printre remediile din carte pentru a te simți mai bine. Sunt oferite soluții practice pentru dureri în gât, constipație, artrită, o simplă răceală și alte indispoziții ale zilei. Perspective holistice – lucrarea de față încheie cu o privire de ansamblu asupra practicilor holistice și remediilor suplimentare, prin utilizarea uleiurilor esențiale, pietrelor vindecătoare și activităților respiratorii pentru întinerirea totală a corpului. Edgar Cayce afirma că „Spiritul este viața, mintea este constructorul, iar corpul fizic este rezultatul”. Un alt mod de a rezuma aceasta este a trăi viața din interior către exterior. |
Cuprins:
Partea I: Aspecte legate de dietă Colagenul: liantul care ne ține laolaltă Ulei de măsline pentru viață! Migdalele: frumusețe și longevitate Ciocolată și cafea, dar fără lapte Ce să mâncăm pentru o glicemie bună? O coacăză neagră pe zi Grăsimile: cea bună, cea rea și cea urâtă de tot - Partea întâi Grăsimile: cea bună, cea rea și cea urâtă de tot - Partea a doua Problema carbonatării Să mâncăm carne? Un toast pentru vin Partea a II-a: Ajutoare și strategii pentru sănătate Vibrațiile pozitive încălzire cu ardeiul iute de Cayenne Reconciliere cu Ambrozia Luminile vindecătoare - Cromoterapia Creativitate cu ulei de ricin: zona abdominală Creativitate cu ulei de ricin: din creștet până în tălpi Posturile cu fructe pentru o bună condiție fizică Ipsab pentru gingii sănătoase Adevărul gol-goluț despre expunerea la soare Trupul ca templu al frumuseții Terapia la butoiaș Ferestre către sănătate Glyco: o plăcere Povestea Atomidinei – Gimnastica ideală Mici ajutoare pe timpul verii Hidroterapia Mai prețios ca aurul Soluția de argint Minunatul RAP înviorătoarea Rază Violet Masaj: ce bine! Împachetarea – Partea întâi Împachetarea – Partea a doua Partea a III- a: Probleme și afecțiuni curente Răgușeală, pleacă! Netezirea cicatricilor Cum să scapi de constipație Ajutor natural pentru apăsarea inimii Cum să stopezi artrita Cum să scapi de hemoroizi Bucuria unei sarcini holistice Un somn bun! Vindecarea gutei, din interior! Tălpi odihnite îndulcirea stomacului Păstrând viața în ficat Soluții simple ca să rămânem isteți Adio, ulcer! TLC (Cromatografie) pentru rinichi Ținând ritmul: Ajutor pentru inimile săltărețe Cum să crești un copil minunat Oprirea bâlbâieli Reumatismul și nevrita Herpesul și zona zoster Urticaria: mai există speranțe? Partea a IV-a: Perspective holistice Pietre vindecătoare Lapisul cântător și încântător Uleiurile esențiale, dincolo de parfum Cum să transformi stresul Alergiile: unitatea corp-minte Ipohondria: când totul se petrece în imaginație Să oprim la ușă spiritele răuvoitoare Respirația: un mod de viață Chei pentru reîntinerire Rețetă pentru o viață sănătoasă Bibliografie |
Fragment:
Problema carbonatării Cei mai mulți dintre noi se bucură măcar ocazional de carbonatare – lucrul acela care gâdilă limba și induce eructațiile, care produce pocnetul sifonului, bulele din sucuri, efervescența din șpriț și spuma în băuturile pentru adulți. Dar oare cum poate acest mic răsfăț să ne afecteze sănătatea și cât de „mult” înseamnă „prea mult” în cazul unui lucru care poate că este bun? Apare deci întrebarea dacă nu cumva carbonatarea este una dintre chestiunile spinoase în care se pot găsi la fel de multe argumente pro, cât și contra. O parte a misterului rămâne nedezlegată, atât după cercetarea scrierilor lui Cayce, cât și a cercetărilor actuale. Apa carbogazoasă și sifonul sunt nume diferite pentru produsul final al carbonatării, procesul prin care se dizolvă dioxidul de carbon în apa plată. Acest fapt, desigur, se poate petrece și în natură, dând naștere unei efervescente ape minerale de lux sau terapeutice. Lecturile par a se referi la sortimentul produs artificial, indiferent dacă este vorba de carbonatarea apei plate, a băuturilor răcoritoare sau a sucurilor. Deoarece dioxidul de carbon este un produs rezidual al metabolismului, expirat prin plămâni, a existat o preocupare ușor de înțeles cu privire la încărcarea organismului cu o substanță evident toxică. În orice caz, până acum s-au descoperit beneficii mod este, dar și riscuri reduse. În cursul studiilor cu privire la erodarea calciului din oase și dinți s-a descoperit că de fapt carbonatarea ar avea un efect neglijabil, cu toate că sifonul rămâne o cauză principală a cariilor dentare. Un mic studiu din anul 2002, apărut în European Journal of Gastroenterology and Hepatology, arăta că apa carbonatată atenuează simptomele indigestiei și constipației. S-a considerat că folosirea apei minerale în aceste cazuri ar spori efectele pozitive. Testarea hidratării a arătat că apa carbogazoasă și cea plată sunt la fel de eficiente. Cu toate acestea, unii consideră că de fapt carbonatarea ar putea spori absorbția alcoolului în sânge, iar iritarea esofagului este și ea o posibilitate. În cazurile de gastropareză, o boală a stomacului, carbonatarea poate agrava mult simptomele. O comparație între aceste descoperiri actuale și lecturile lui Cayce evidențiază mai multe asemănări decât diferențe. Este totuși ciudat că, deși majoritatea celor care doar menționează apa carbogazoasă ori prezintă generalități cu privire la băuturile care o conțin înclină într-o direcție negativă, totuși băuturile menționate sunt aprobate mai des. În prima categorie, treizeci și unu de lecturi sunt în principiu pozitive pe acest subiect, (adesea cu recomandări de precauție în legătură cu cantitatea), în timp ce alte optzeci recomandă evitarea completă, cel puțin o perioadă, cum ar fi pe durata unui tratament. Cu toate acestea, cele care se concentrează pe băuturile nealcoolice de tip cola, pe sucurile din fructe sau sifon sunt cântărite în mod diferit, treizeci de lecturi fiind în favoarea carbonatării, nouă recomandând Coca-Cola necarbonatată și doar cinci respingând Coca-Cola în orice formă. Aceste cifre reflectă tactica lui Cayce în problemele care afectează funcțiile de digerare și de eliminare, dacă ne putem da seama cum și când se aplică acele recomandări. În unele cazuri, pH-ul organismului sau echilibrul acido-bazic este în mod limpede o problemă importantă. În acest context, băuturile carbogazoase sunt descrise pe larg ca fiind producătoare de acid: În dietă, feriți-vă de grăsimi, de orice băuturi carbogazoase sau care au în componență apa carbogazoasă. Nu consumați niciuna dintre acestea și nici băuturile din malț ori altele de acest gen, nici oțet și nimic de acest fel. Consumați produse alcaline. Mâncați corect! Adică aproximativ 20% produse acide și 80% produse alcaline! Evitați toate băuturile răcoritoare, apele carbogazoase și băuturile distilate de orice fel. Î: Ce alimente să evit? R: Pe cele care produc prea mult acid. Pe cele care au la bază prea multă apă carbogazoasă sau care produc un exces de fermentare. Unele preocupări similare cu privire la anumite tipuri de alcool arată că și acesta este uneori considerat prea acid pentru organism. poate că această caracteristică este dublă în cazul combinațiilor de alcool și sifon: Î: Problema aceasta cu. stomacul este oare o revenire a unei vechi probleme? R: Nu atât o revenire, cât o continuare, provocată de excesul de apă carbogazoasă sau distilată. Evitați băuturile tari, băuturile din malț și orice lucru. de acest fel. [ ... ] Evitați bere, vin, whisky și chiar băuturile care conțin apă carbogazoasă. În caz contrar, le veți consuma spre propria distrugere. Î: Erupții cutanate la nivelul spatelui și brațelor? Cauza și tratamentul. R: S-au dat avertismente cu. privire la dietă, în special în legătură cu. apa carbogazoasă, băuturile tari și băuturile de hamei. Dacă le eliminați, erupțiile vor dispărea. Nu amestecați prea multe feluri de apă carbogazoasă cu băutura sau cu băutura tare. Acestea vor produce un deranjament chiar în zonele care provoacă reacții. Evitați carnea, vinul, orice băuturi carbogazoase. Cum s-a menționat mai sus, erupțiile cutanate pot fi un indiciu al reacțiilor toxice care se produc în sistemul digestiv. Unei persoane cu tendințe spre eczeme i s-a spus: „Renunță la excesul de apă carbogazoasă și de băuturi carbogazoase.” La fel, într-un caz de erupție acută provocată de iedera otrăvitoare sfatul a fost: „carne puțină sau deloc și niciun fel de apă carbogazoasă”. Prea multă carbonatare in organism poate provoca de asemenea producerea de gaze, așa cum atestă unele lecturi: După cum s-a arătat, nu trebuie să se consume băuturi carbogazoase sau orice alimente care tind să producă flatulență. Nu consumați niciun fel de apă carbogazoasă și nicio băutură produsă pe bază de hamei sau de fermentație. Alte comentarii au fost negative intr-un mod mai general, cu motive greu de interpretat: Nu consumați niciun fel de băutură pe bază de apă carbogazoasă. Aceste gaze și toate de acest gen sunt nocive și nu fac altceva decât să agraveze dezechilibrele chimice din organism. Nu consumați niciun fel de băuturi carbogazoase și nici din cele pe bază de hamei sau ceva asemănător. Ele sunt nocive întrucât prin acțiunea exercitată asupra organismului tind să încarce acest eflu.viu care a provocat deranjamentul din circulație. [ ... ] Nu consumați prea multe băuturi carbogazoase. Ele sunt nocive unei asimilări deja perturbate. Mai ales să nu consumați apă carbogazoasă! Aceasta este grea pentru. organism. În spatele acestor interdicții se află conceptul de carbonatare ca factor ce afectează echilibrul chimic al corpului. În cazul problemelor intestinale, acest dezechilibru se poate amplifica cu ușurință, ajungându-se la disconfort și chiar la o reacție de tip alergic. De aceea, carbonatarea ar trebui, probabil, să fie evitată in probleme ca: dispepsie, aciditate gastrică, asimilare slabă, toxicitate, erodarea mucoasei intestinale. Acestea fiind spuse, ne putem îndrepta către comentariile mai pozitive ale lui Cayce. Majoritatea se referă la Coca-Cola, considerată ca fiind bazică intr-o mare măsură! Consumată medicinal, cu sau fără carbonatare, această băutură este considerată ca purificator al rinichilor, vezicii și ficatului. Se specifică doze mici, ocazionale, importantă fiind temporizarea: Î: Coca-Cola ajută sau dăunează? R: Coca-Cola este un stimulent, care uneori ajută, alteori dăunează. Este foarte bine să se consume în stările de oboseală, dar nu cu. lăcomie, ci băută încet. [ ... ] Dacă s-ar consuma câteva înghițituri de Coca-Cola sau altă băutură alcalină, aceasta ar produce limpezime sau purificare [ ... ]. [ ... ] Acesta este un organism căruia consumul ocazional de Coca-Cola i-ar fi benefic. Să nu devină un obicei dar ocazional ar fi beneficpentru. organism. Ar putea ajuta la detoxifierea părții inferioare a ficatului... Totuși, consumați băutura îmbuteliată mai curând decât pe cea de la bufet, aceasta fiind mai omogenă. [ ... ] Sau dacă doriți Coca-Cola, consumați puțină Coca-Cola! În același mod, aceasta va avea aproape același efect în curățarea căilor renale și asțfel va reduce energiile generale și influența nefastă de acolo. Evitați orice apă carbonatată, cu. excepția unei mici cantități de Coca-Cola, luată chiar în mod regulat Aceasta ajută rinichii, detensionându-i. [ ... ] Se pot consuma băutu.ri carbogazoase, mai ales Coca-Cola sau derivatele acesteia Ele vor ajuta mai ales la purificarea energiei și coordonarea acesteia la nivelul rinichilor și a sistemului excretor. Pag. 35 – 39 |