Adevăr Divin
▷ Spiritualitate ▷ General

Biologia credinței

Eliberarea puterii conștiinței, a materiei și a miracolelor

Autor:
Editura:
Editura: For You
Această carte va schimba pentru totdeauna părerea pe care o aveți despre propriul vostru mod de a gândi. Descoperiri științifice uluitoare arată că celulele din corp sunt afectate de gândurile noastre.
Biologia credinței: Eliberarea puterii conștiinței, a materiei și a miracolelor
× Rezervă „Biologia credinței

  Stocurile se epuizează rapid, rezervă acest produs și hai la librăria Adevăr Divin din Brașov, Str. Zizinului, nr. 48, pentru a-l prelua personal.
  (Unele produse pot avea discount suplimentar în librărie.)

  Vei fi contactat(ă) telefonic de un reprezentant divin.ro pentru confirmarea disponibilității, în intervalul Luni-Vineri orele 9:00 - 17:00, deci te rugăm să introduci un număr de telefon corect și actual.

Apreciere 5 / 5 (11 voturi) | 0 review-uri
×

Detalii:

Această carte va schimba pentru totdeauna părerea pe care o aveți despre propriul vostru mod de a gândi. Descoperiri științifice uluitoare, legate de efectele biochimice ale funcțiilor creierului, arată că celulele din corp sunt afectate de gândurile noastre. Autorul – un renumit biolog în cercetarea funcționării celulei – descrie traseele moleculare precise prin care se întâmplă acest lucru. Autorul folosește un limbaj simplu, imagini, exemple cotidiene și mult umor, pentru a demonstra cum noua știință a Epigeneticii revoluționează felul în care înțelegem legătura dintre minte și materie, dar și profundul efect pe care îl are asupra vieților noastre personale și asupra vieții colective a speciei noastre. Implicațiile acestei cercetări modifică în mod radical înțelegerea asupra vieții. Ni se demonstrează că genele și ADN-ul nu ne controlează corpul biologic, ci că ADN-ul este controlat de semnale din afara celulei, inclusiv de mesaje energetice ce emană din gândurile noastre pozitive și negative.

„Cartea lui Bruce Lipton este rezumatul hotărâtor al noii biologii și a tot ce implică aceasta. Este o lucrare magnifică, de o profunzime ce nu poate fi pusă în cuvinte - o încântare pentru orice cititor. Ea sintetizează o enciclopedie de informații noi și esențiale într-un pachet pe cât de simplu, pe atât de extraordinar. Aceste pagini conțin o adevărată revoluție a modului de a gândi și de a înțelege - una atât de radicală, încât poate să schimbe lumea.”
Joseph Chilton Pearce, Prof. Dr.
Autor al lucrărilor Copilul magic și Sfârșitul evoluției

„Încântătoarea carte Biologia credinței, scrisă cu măiestrie de Bruce Lipton, este un antidot demult așteptat la materialismul cu susul în jos al societății de astăzi. Ideea că ADN-ul codifică tot procesul de dezvoltare a vieții este folosită cu succes în ingineria genetică. În același timp, deficiențele acestei abordări devin și ele evidente. Biologia credinței trece în revistă un sfert de secol de rezultate de avangardă în domeniul epigeneticii - un domeniu pe care The Wall Street Science Journal îl declară, la jumătatea anului 2004, ca fiind nou și important. Stilul personal în care este scrisă o transformă într-o lectură ușoară și plăcută.”
Karl H. Pribram (Hon.Multi)
Profesor Emerit la Universitatea Stanford

„Puternică! Elegantă! Simplă! Într-un stil deopotrivă accesibil și plin de înțeles, Dr. Bruce Lipton ne oferă - nici mai mult, nici mai puțin – „veriga lipsă” dintre viață și conștiință. Astfel, el află răspuns la cele mai vechi întrebări și rezolvare pentru cele mai adânci mistere din trecutul nostru. Nu am nicio îndoială că Biologia credinței va deveni o carte de referință pentru știința noului mileniu.”
Gregg Braden
Autorul bestseller-urilor Codul lui Dumnezeu, Efectul Isaia și Matricea Divină

„Am terminat de citit această carte, cu același sentiment de respect profund, pe care îl am atunci când sunt cu Bruce Lipton - acela că am fost privilegiat de contactul cu un adevăr revoluționar. Bruce Lipton este om de știință și filosof deopotrivă; om de știință, deoarece ne oferă uneltele cu care să ne modificăm conștiința culturală și filosof, pentru că ne zdruncină credințele despre însăși natura realității pe care o percepem. Astfel, ne ajută să ne creăm propriul viitor.”
Guy F. Riekeman
Președinte la Universitatea și colegiul de chiropractică Life

Biologia credinței este o piatră de hotar în evoluția omenirii. Prin uimitoarele sale cercetări, în această carte antrenantă, dr. Bruce Lipton ne oferă o știință nouă și mai conștientă, a dezvoltării și transformării omenești. În loc să fie limitată de constrângerile genetice sau biologice cu care a fost programată să trăiască, acum omenirea are în față un mod de a-și dezlănțui adevăratul potențial spiritual, cu ajutorul unor simple credințe transformate, sub îndrumarea ‘mâinii blânde și iubitoare a lui Dumnezeu’. O lectură absolut obligatorie pentru cei dedicați mișcării minte / corp și adevăratei esențe a vindecării.”
John F. Demartini
Autorul bestseller-urilor Numără-ți binecuvântările și Experiența revelatorie

„Într-o lume plină de haos, Dr. Lipton îi aduce omenirii claritate. Lucrarea sa este provocatoare, plină de dezvăluiri subtile, de natură să ne facă să ne punem întrebări de calitate și să luăm decizii mai bune. Una dintre cele mai incitante cărți pe care le-am citit - este o lectură obligatorie.”
Brian Kelly
Președinte la Colegiul de Chiropractică al Noii Zeelande
Președinte la Fundația Australiană pentru cercetări pe coloana vertebrală

„Această carte este o lectură absolut obligatorie, dacă vreți să știți - dintr-o perspectivă științifică - că stilul vostru de viață vă controlează sănătatea, mai mult decât o face structura genetică. Dr. Lipton demonstrează, din punct de vedere științific, că mintea este mai puternică decât medicamentele, în ceea ce privește recuperarea sănătății. Informațiile vă dezvăluie că sănătatea este o responsabilitate, mai degrabă decât ceva care vă face victima genelor dumneavoastră. Când am început să citesc această carte, n-am putut să o las din mână, până nu am terminat-o.”
M. T. Morter, Jr.
Fondator al sistemului de sănătate Morter
inventator al tehnicii B.E.S.T.

„Aceasta este o carte curajoasă și vizionară, care oferă dovezi solide, din biologia cuantică, de natură să destrame mitul determinismului genetic - și, implicit, al victimizării. Dr. Bruce Lipton propune o perspectivă științifică solidă, care nu numai că informează cititorul, dar îl și transformă și îi dă puterea să înțeleagă că credințele noastre sunt cele care creează fiecare aspect al realității noastre personale. O lectură provocatoare și antrenantă!”
Lee Pulos, Prof. Dr.
Profesor Emerit la Universitatea British Columbia
Autor al lucrărilor Miracole și alte realități și Dincolo de hipnoză

„Istoria va înregistra Biologia credinței ca pe una dintre cele mai importante scrieri ale timpurilor noastre. Bruce Lipton furnizează aici veriga lipsă dintre modul în care era înțeleasă biomedicina în trecut și bazele vindecării energetice din viitor. Perspectivele sale complexe sunt exprimate într-o formă ușor de înțeles, cu un stil care se potrivește omului de știință și publicului larg, în aceeași măsură. Pentru oricine care este interesat de sănătate, de bună-starea speciei și de viitorul vieții omenești, Biologia credinței este o lectură obligatorie. Implicațiile perspectivelor subliniate au potențialul de a schimba lumea, așa cum o cunoaștem noi. Concluziile lui Bruce Lipton - și modul concis în care le exprimă - sunt dovada genialității sale absolute.”
Gerard W. Clum
Președinte la Colegiul de chiropractică Life, West

„Dr. Lipton e un geniu - descoperirile sale extraordinare ne dau uneltele cu care să ne recâștigăm stăpânirea asupra propriei noastre vieți. Recomand această carte oricui este gata și dispus să își asume responsabilitatea deplină pentru sine și pentru destinul planetei noastre.”
LeVar Burton, Actor și regizor

„Bruce Lipton oferă noi perspective și o înțelegere nouă în ceea ce privește interfața dintre organismele biologice, mediu - și influența gândului, a percepției și a conștienței asupra subconștientului - asupra expresiei potențialului de vindecare al corpului nostru. Explicațiile și exemplele bine documentate recomandă această lucrare ca pe o lectură obligatorie pentru oricine studiază biologia, științele sociale și știința îngrijirii sănătății. În același timp, claritatea stilului de prezentare al autorului asigură o lectură plăcută și pentru publicul larg.”
Carl Cleveland III
Președinte la Colegiul de Chiropractică Cleveland

„Cercetările revoluționare ale dr. Lipton au descoperit verigile lipsă dintre biologie, psihologie și spiritualitate. Dacă vreți să înțelegeți cele mai profunde mistere ale vieții, aceasta este una dintre cele mai importante cărți pe care le veți citi vreodată.”
Dennis Perman
Cofondator al The Master’s Circle

„În această carte, care spulberă orice paradigme, Bruce Lipton administrează un KO tehnic Vechii Biologii. Cu stânga în dogma darvinismului și cu dreapta în medicina alopată, autorul zboară ochelarii de cal ai fizicalismului și face loc luminii cunoașterii despre sistemul minte / corp (credință / biologie). O lectură obligatorie, o distracție plăcută.”
Ralph Abraham, Prof. Dr.
Profesor de matematici la Universitatea California
Autor al lucrării Chaos, Gaia, Eros

„În sfârșit, o explicație clară și ușor de înțeles a modului în care emoțiile ne reglementează expresia genetică! Trebuie să citiți această carte, pentru a putea aprecia cu adevărat faptul că nu sunteți o victimă a genelor voastre, ci - de fapt - aveți capacitatea nelimitată de a trăi o viață plină de pace, fericire și iubire.”
Joseph Mercola
Fondator al www.mercola.com, pagina de internet în domeniul sănătății naturale cu cel mai mare număr de vizitatori din lume

Această sinteză profundă a celor mai recente și mai serioase cercetări legate de biologia celulei a fost salutată ca o deschidere majoră, care ne arată că trupurile noastre pot fi modificate, pe măsură ce ne schimbăm modul de a gândi.
Stoc
Stoc În stoc
Preț
Preț 48.00 RON
Discount
Discount 25%
Preț final
Preț final 36.00 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-639-143-6
×

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie review-uri

Recomandări:

Nu sunt produse la această categorie

×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Golește coșul Continuă cumpărăturile Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Vezi coș