Tarotul Lenormand

Autor:
Editura:

36 de cărți

Interpretarea mesajului revelat de cărțile divinatorii presupune o imaginație foarte vie. Pe de altă parte, este extrem de important să manifești o anumită precauție în ceea ce privește formularea interpretării tale.Cartomanția este o artă ce poate îmbunătăți înțelegerea naturii umane. Reține însă: ea te învață foarte multe lucruri nu doar în ceea ce îi privește pe clienții tăi, ci și în ceea ce te privește pe tine!
Detalii:


Prefață

Mademoiselle Lenormand a fost cea mai vestită ghicitoare a secolului XIX. Ea a exercitat o influență majoră asupra tradiției cartomanției, iar pachetul de cărți pe care obișnuia să îl folosească a ajuns să îi poarte numele.

Marie-Anne-Adelaide Lenormand s-a născut la Alençon, în data de 27 mai 1772 (deci în zodia Gemenilor), și a murit la Paris în data de 25 iunie 1843. După ce și-a primit educația la o mănăstire, ea s-a decis să trăiască în capitală, unde s-a mutat la vârsta de 21 de ani. Prima ei slujbă a fost de spălătoreasă, dar în scurt timp ea s-a asociat cu ghicitoarea Madame Gilbert. Cel care atrăgea clienții pentru cele două ghicitoare era ucenicul unui măcelar, pe nume Flammermont.

Scurtul sejur într-o închisoare în timpul Revoluției Franceze nu i-a afectat cu nimic reputația lui Lenormand, iar cea de-a doua încercare a ei de a-și lansa cariera s-a dovedit a fi un succes atât de mare încât ea a strâns o avere considerabilă. La moartea sa, ea a lăsat moștenire un palat lângă Poissy, o moșie în Alençon și o casă la Paris.

Cărțile divinatorii

Acest pachet de cărți divinatorii, caracterizate prin sofisticarea și finețea rafinată a înaltei societăți din Franța în secolele XVIII-XIX, trebuie să fie considerate niște cărți de salon. Deși cărțile divinatorii folosite în pachetul modern sunt de dată mai recentă, ele aparțin unor tradiții care și-au avut originea într-o epocă în care burghezia a devenit din ce în ce mai interesată de aspectele oculte și enigmatice.

Pachetul de cărți divinatorii este alcătuit din următoarele 36 de cărți:

Interpretarea cărților divinatorii

1. CAVALERUL, dacă este situat la distanță, este purtătorul unor vești bune venite de departe. Dacă norii apar între tine și el, acest lucru înseamnă că aduce vești proaste.

2. FRUNZA DE TRIFOI, înconjurată de nori, indică o stare de durere sufletească. Dacă este apropiată de persoană, această durere sufletească nu va dura mult, ba chiar va avea efecte benefice pe termen lung. Dacă nu există nori, frunza de trifoi aduce fericire și bunăstare.

3. NAVA indică o moștenire sau o tranzacție care promite o stare de prosperitate. Dacă nava este apropiată de tine, înseamnă că vei porni la drum, angrenându-te într-o călătorie foarte lungă.

4. CASA, dacă este apropiată de tine, indică noroc în tot ceea ce faci. În centrul acestei cărți se află un avertisment, care îți cere să fii extrem de precaut în privința tuturor celor din jurul tău.

5. COPACUL, aflat la distanță, indică o stare de sănătate perfectă, vigoare, o fericire durabilă și împlinirea tuturor dorințelor.

6. NORII, dacă sunt orientați către tine cu latura lor luminoasă, indică o stare de fericire; în schimb, dacă sunt orientați către tine cu latura lor întunecată, reprezintă un semn de rău augur.

7. ȘARPELE, în funcție de cât de apropiat sau de distanțat este în raport cu persoana indicată, poate sugera o trădare sau o pierdere, ori – în unele cazuri – ipocrizie.

8. SICRIUL face referire la un accident, o boală sau o pierdere, a căror severitate este indicată de apropierea sau de distanțarea cărții în raport cu persoana respectivă (în cazul de față, pozițiile relative ale celor două cărți sunt extrem de importante).

9. BUCHETUL DE FLORI vestește un mare noroc.

10. COASA este un semn de rău augur, care prevestește un pericol iminent, dar care nu va dura prea mult – dacă celelalte cărți din jurul ei sunt pozitive.

11. TOIAGUL sugerează necazuri în familie: o ceartă sau chiar o boală, în funcție de poziția cărții în raport cu persoana respectivă.

12. PÃSÃRILE indică iminența unor probleme pe termen scurt, sau – în cazul în care cartea este situată la distanță – o călătorie prosperă.

13. COPILA face referire la anumite relații plăcute, la bunătate și la blândețe.

14. VULPEA reprezintă un avertisment cu privire la anumite persoane invidioase sau perverse, dacă se află într-o poziție apropiată; dacă este situată la distanță, această carte nu are nicio semnificație specială.

15. URSUL face referire la o stare de fericire, dacă este situat la distanță, dar dacă este etalat în imediata apropiere a persoanei poate indica un avertisment referitor la alte persoane invidioase sau la un alt pericol iminent.

16. STEAUA reprezintă un indiciu al norocului în toate aspectele vieții persoanei; dacă norii întunecați se află însă în imediata ei apropiere, acest lucru indică un ghinion iminent.

17. BARZA, dacă apare în apropierea cărții personale, indică o schimbare în mediul exterior al persoanei; în schimb, dacă apare la distanță, face referire la anumite circumstanțe care pot întârzia sau chiar împiedica această schimbare.

18. CÂINELE poate indica prieteni loiali, dacă este situat în imediata apropiere, dar și prieteni neloiali, dacă este situat la distanță; dacă este înconjurată de nori, această carte reprezintă un avertisment de a fi precaut în legătură cu falsitatea și cu trădarea.

19. TURNUL reprezintă un indiciu al unei vieți fericite de lungă durată; totuși, dacă este înconjurat de nori, poate indica exact opusul.

20. GRÃDINA, dacă este situată într-o poziție apropiată, vestește o ascensiune în înalta societate, precum și numeroși prieteni de mare valoare; în schimb, dacă este situată într-o poziție îndepărtată, te avertizează în privința unor tovarăși în care nu poți avea încredere.

21. MUNTELE, dacă este situat în apropiere, indică o serie de dușmani puternici, dar dacă este situat la distanță, indică o prietenie.

22. CÃRÃRILE fără nori indică o cale de ieșire în afara situației curente (foarte dificile), atât timp cât sunt apropiate de tine! Prezența norilor reprezintă un indiciu că nu există nicio cale de ieșire din această situație.

23. ȘOARECELE face referire la un furt; în cazul în care cartea este apropiată de tine, vei redobândi cu siguranță ceea ce ți s-a furat, dar dacă este aflată la distanță, trebuie să te împaci cu gândul unei pierderi permanente.

24. INIMA este un semn garantat al norocului și al bucuriei.

25. INELUL, dacă este situat în partea dreaptă a persoanei (care își dă în cărți) indică o căsnicie fericită; în schimb, dacă este situat în partea stângă a persoanei și la mare distanță, vestește o lipsă de loialitate a persoanei consoarte și o despărțire dureroasă de aceasta.

26. CARTEA face referire la un secret.

27. SCRISOAREA indică o veste bună primită de departe, dar dacă norii sunt situați în imediata apropiere, ea poate indica o veste proastă.

28. NOBILUL sau BÃRBATUL.

29. FEMEIA sau TÂNÃRA DOMNIȚÃ.

30. CRINII situați deasupra cărții personale indică virtutea; dacă sunt situați sub aceasta, indică notorietatea; dacă sunt situați în apropiere, fac referire la o viață fericită; dar dacă sunt înconjurați de nori, pot indica griji familiale.

31. SOARELE aflat în vecinătatea cărții personale face referire la o stare de fericire, de vitalitate și de bunăstare; în schimb, dacă este situat la distanță, poate indica blocaje și anxietăți legate de aspirațiile personale.

32. LUNA, dacă este situată în apropiere, indică o mare onoare; dar dacă este situată la distanță vestește un necaz.

33. CHEIA sugerează un succes dacă este situată în apropiere, sau un eșec dacă este situată la distanță.

34. PEȘTELE vestește un mare noroc și o afacere de succes; pe de altă parte, dacă este situat la distanță poate indica un blocaj la adresa ambițiilor persoanei.

35. ANCORA este un indiciu al succesului comercial și al prosperității generate prin comerț, poate chiar și o poveste de iubire; dacă este situată însă la distanță, poate fi un indiciu al unei dezamăgiri dramatice.

36. CRUCEA este întotdeauna un semn de rău augur; dacă este apropiată de persoana respectivă, ea poate indica un ghinion pe termen scurt.

Etalarea cărților divinatorii

a) Liniile

Amestecă bine pachetul de cărți și cere-i clientului să le taie. Etalează cărțile cu fața în sus, în patru linii de câte opt. Cele patru cărți rămase trebuie să fie plasate într-o a cincea linie, de la stânga la dreapta, începând cu cea de-a treia carte din cea de-a patra linie (sub aceasta).

Cartea personală a clientului (sau a persoanei care își dă în cărți) este următoarea: dacă este vorba de o femeie, este cea de-a 29-a carte etalată; dacă este vorba de un bărbat, este cea de-a 28-a carte etalată.

Întrebarea pusă cărților trebuie să fie formulată cu mare atenție și extrem de precis. Dacă este vorba despre o relație amoroasă, nu trebuie să uiți că actul divinatoriu poate implica un superior, o rudă sau un prieten.

Nu face niciodată greșeala de a interpreta o carte individuală izolată. Mesajul fiecărei cărți poate fi înțeles doar în relație cu celelalte cărți din jurul ei.

b) Etalarea cu șapte cărți

Cărțile din pachet trebuie să fie etalate integral, cu fața în sus. Cere-i clientului să identifice două cărți: mai întâi de toate, pe aceea despre care consideră că aproximează cel mai bine situația în legătură cu care dorește să primească un răspuns; iar apoi, pe aceea care corespunde cel mai bine (în viziunea lui) cu obiectivele urmărite de el.

În continuare, clientul trebuie să aleagă cinci cărți, care ar putea conduce de la situația curentă la îndeplinirea obiectivelor urmărite de el.Această metodă de etalare a cărților necesită o foarte mare atenție și introspecție, dar ajută persoana să își pună în ordine ideile și să obțină o serie de informații valoroase legate de situația ei.

Observații de ordin general

Interpretarea mesajului revelat de cărțile divinatorii presupune o imaginație foarte vie. Pe de altă parte, este extrem de important să manifești o anumită precauție în ceea ce privește formularea interpretării tale.

Cartomanția este o artă ce poate îmbunătăți înțelegerea naturii umane. Reține însă: ea te învață foarte multe lucruri nu doar în ceea ce îi privește pe clienții tăi, ci și în ceea ce te privește pe tine!

Stoc
Stoc In stoc
Preț
Preț 11.71 RON
Discount
Discount 0 %
Preț final
Preț final 11.71 RON
Caracteristici:
Numărul de cărți
Numărul de cărți 36
Formatul în cm. (l x L x g)
Formatul în cm. (l x L x g) 6 x 9.5 x 1.2
Cod de bare
Cod de bare 9786067560497
Traducerea
Traducerea Cristian HANU
Titlul original Piatnik Austria
Titlul original Piatnik Austria MLLE. Lenormand (194115)
Greutate
Greutate 0.066 kg.
Publicat online
2022-12-22
Recomandări: În curând
Adevăr Divin ▷ Librăria
divin.ro
×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final
×

Recomandate

41.00 36.90 RON

Carduri CELE PATRU LEGĂMINTE

94.00 84.60 RON

Puterea (Secretul Cartea 2)

11.71 RON

Tarotul Lenormand

60.00 54.00 RON

Theta Healing

72.00 64.80 RON

Corpul nu uită niciodată

85.00 76.50 RON

Opere complete (Neville Goddard)

106.00 95.40 RON

Iubește realitatea exact așa cum este

58.00 52.20 RON

Vrăjitoarea verde

52.00 46.80 RON

Sucul de țelină (Medium medical)

259.00 233.10 RON

Curs de Miracole

158.00 142.20 RON

Vindecare prin detoxificare (Medium Medical)

43.00 38.70 RON

Efectul Umbrei

85.00 76.50 RON

Terapia Teta – Boli și afecțiuni

29.00 26.10 RON

Femei puternice

91.00 81.90 RON

Floarea vieții, volumul I

64.00 57.60 RON

Carduri de înțelepciune: Un set de 64 de carduri

31.00 27.90 RON

Zece mesaje pe care îngerii tăi doresc să le cunoști

57.00 51.30 RON

Vindecarea traumelor din trecut

39.00 35.10 RON

Am murit și m-am descoperit pe mine însămi

46.00 41.40 RON

Puterea este în interiorul tău

Atenție: acest site este în teste și pot exista erori!

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Preview Coș