4003 produse pe stoc
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
Cazanul de țuică Tehnici de fermentație, tehnici de distilare |  » Coperta | Ghid practic pentru producerea de țuică, prin fermentație și distilare la cazan.
| Afișat de 22196 ori. |
| Preț raft: | 13.00 RON | |
Reducere: | 15% | Preț site: | 11.05 RON
* | |
Contact
|
Descriere
Conține, printre altele, o
descriere exhaustivă a materiilor prime, a importanței și utilizării drojdiei
de cultură pură, descrierea metodelor de filtrare și a filtrelor și o
prezentare exhaustivă a instalațiilor de distilare simple și cu dispozitiv de
rectificare (coloana), a procesului de rectificare, a pieselor coloanei și a
distilării cu și fără coloană.
Dacă vrei să
produci băuturi alcoolice pentru uzul personal sau chiar pentru a le
comercializa, această carte îți va fi de un mare folos, datorită sfaturilor
practice pe care le vei găsi în ea.
Pischl este
cea mai completă și mai de succes carte despre producerea rachiului din
Austria. Conține, printre altele, o descriere exhaustivă a materiilor
prime, a importanței și utilizării drojdiei de cultură pură, descrierea
metodelor de filtrare și a filtrelor și o prezentare exhaustivă
a instalațiilor de distilare simple și cu dispozitiv de rectificare, a pieselor
coloanei și a distilării cu și fără coloană. Anexă scrisă de Peter Jager
prezintă decoctul, fermentația și distilarea rachiului din cereale.
CaracteristiciNumărul de pagini: 172Formatul în cm. (l x L): 13 x 20I.S.B.N.: 973-1822-48-8 A apărut în: 2009- |
Fii primul care își spune opinia! |
|
Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN
|
Noutăți pe site
|
Retipăriri
| |
|
 |
|
 |
|