Adevăr Divin
divin.ro
▷ Alimentație și naturism ▷ Hrană vie

Să mâncăm sănătos

Preparate culinare vegetariene la îndemâna oricui

Autor:
Autor: Daniela Picu
Editura:
Lucrarea de față oferă gospodinelor o varietate de rețete culinare ce pot fi preparate simplu și cu puțină cheltuială. S-au ales mâncăruri specifice anotimpului de primăvară, acestei perioade critice în care opțiunile alimentare sunt mult mai limitate.
Să mâncăm sănătos: Preparate culinare vegetariene la îndemâna oricui

8.00 RON (Stoc 0)

× Anunță-mă când „Să mâncăm sănătos” e disponibil(ă)

• Adresa de e-Mail la care dorești să primești notificarea

×
Recomandări:

Detalii:

Lucrarea de față oferă gospodinelor o varietate de rețete culinare ce pot fi preparate simplu și cu puțină cheltuială.

S-au ales mâncăruri specifice anotimpului de primăvară, acestei perioade critice în care opțiunile alimentare sunt mult mai limitate.

Lucrarea conține de asemeni câteva sfaturi și idei practice de combinare a alimentelor, astfel încât masa să fie atrăgătoare, gustoasă și sănătoasă.

Rețetele sunt strict vegetariene, la îndemâna tuturor celor care doresc să se hrănească sănătos.

Tuturor cititorilor vă dorim poftă bună!

Prefață

Lucrarea de față oferă gospodinelor o varietate de rețete culinare ce pot fi preparate simplu și cu puțină cheltuială.

S-au ales mâncăruri specifice anotimpului de primăvară, acestei perioade critice în care opțiunile alimentare sunt mult mai limitate.

Lucrarea conține de asemeni câteva sfaturi și idei practice de combinare a alimentelor, astfel încât masa să fie atrăgătoare, gustoasă și sănătoasă.

Rețetele sunt strict vegetariene, la îndemâna tuturor celor care doresc să se hrănească sănătos.

Tuturor cititorilor vă dorim Poftă bună!

Supe și ciorbe

Primăvara ne oferă o varietate de “frunze” din care putem prepara supe și ciorbe gustoase.

Nu desconsiderați spanacul, ștevia, urzicile, loboda verde și roșie, știrul, iarba grasă, măcrișul, untișorul.

Toate acestea sunt adevărate izvoare de sănătate, mai ales într-un anotimp când corpul este epuizat și lipsit de vitamine.

Ciorbele de verdețuri se prepară simplu și sunt foarte ieftine.

Pentru a fi gustoase, este necesar să le punem ceapă și puțin zarzavat, în special morcov.

Pentru ca ciorba să-și capete consistența dorită se poate adăuga orez sau tăiței (fidea).

Ciorbele de primăvară se acresc în general cu lămâie, sau, pentru cei care folosesc, cu bulion de zarzăre sau aguridă (pastă din struguri verzi).

Ca și condiment putem folosi mărar sau leuștean.

O supă dulce gustoasă se poate obține condimentând-o cu urzici.

Pentru supe însă se folosește mai mult zarzavat decât la o ciorbă acră.

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 8.00 RON
Discount
Discount 0%
Preț final
Preț final 8 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9723-03-6
×

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie review-uri

×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Vezi coș