4028 produse pe stoc
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
Kitchen Confidential |  » Coperta | Kitchen Confidential vă va face
să salivați de poftă și să râdeți ținându-vă cu mâinile de burtă. | Afișat de 21950 ori. |
Preț site: | 39.00 RON
* |
Momentan indisponibil(ă)!
În prezent nu cunoaștem dacă și când acest produs va fi în stocul nostru.
Puteți însă să faceți precomandă și astfel veți fi anunțat(ă) atunci când acesta devine disponibil.
Pentru aceasta trebuie să fiți autentificat(ă).
| |
Contact
|
Descriere
Necruțător față de apetitul orișicui, Anthony Bourdain ne
descrie cu subiect și predicat ceea ce se întâmplă în spatele ușilor de la
bucătărie. Atitudinea nemiloasă, caracteristică lui Anthony, se regăsește și în
această carte delicios de haioasă și șocant de încântătoare, una care îi va
fascina atât pe gurmanzi, cât și pe cei insensibili la arta culinară. De la
prima stridie gătită în Gironde, Franța, până la umila poziție de spălător de
vase într-un restaurant din Provincetown (unde asistă pentru prima oară la
adevăratele plăceri ale unui bucătar șef); de la bucătăria restaurantului
Rainbow Room din Rockefeller Center până la traficanții de droguri din East
Village, de la Tokio la Paris și înapoi la New York, poveștile culinare ale lui
Bourdain sunt pline de pasiune și imprevizibil. Kitchen Confidential vă va face
să salivați de poftă și să râdeți ținându-vă cu mâinile de burtă.
Kitchen Confidential este o carte la fel de savuroasă
precum mâncarea bine gătită, reușind să transforme viața unui bucătar-șef
într-o poveste captivantă presărată cu întâmplări relatate cu o sinceritate
brutală, dar și cu simț al umorului. Însă, dincolo de orice, este o pledoarie
despre pasiunea pentru gătit pe care autorul o transmite într-un mod vibrant în
fiecare pagină a cărții. Pentru Franke este o mare plăcere să ofere cititorilor
ocazia de a cunoaște detalii din culisele bucătariilor celor mai mari
restaurante din lume, urându-vă să vă transformați propria bucătarie într-un
spațiu creativ și o sursă de inspirație pentru bucătarul-șef din voi. ◘ Florin
Porojan, Director General Franke Romania
Cu inteligență și răutate în cantități egale, Bourdain
realizează un lucru de neconceput: dezvăluie secrete ale meseriei, pe care atât
bucătarii, cât și patronii de restaurante se tem să le aștearnă pe hârtie. ◘ Restaurant
Business Magazine
CaracteristiciNumărul de pagini: 344Formatul în cm. (l x L): 13 x 20I.S.B.N.: 978-606-8360-06-5Traducerea: Laura Karsh A apărut în: 2012- |
Fii primul care își spune opinia! |
|
|
|
|
 | Genialimente Tot ce trebuie să mănânci ca să fii deștept, fericit, eficient |
|
|
|
|
 | Studiul China Cel mai complet studiu despre nutriție realizat vreodată, cu implicații extraordinare asupra dietei, pierderii în greutate și sănătății pe termen lung |
|
|
 | Începe cu de ce Cum ne inspiră marii lideri astfel încât să trecem la acțiune |
|
|
|
|
|
 | The Food Mood Connection Un ghid esențial al alimentelor uimitoare care luptă cu depresia, anxietatea, OCD, ADHD și multe altele |
|
|
|
|
|
Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN
|
Noutăți pe site
|
Retipăriri
| |
|
 |
|
 |
|