Adevăr Divin
divin.ro
▷ Alimentație și naturism ▷ Agricultură

Cultura Shiitake, Lentius Edodes – Ciuperca longevității

Ghid practic pentru începători și avansați

Autor:
Editura:
Editura: Gramen
Colecția:
Cercetătorii japonezi, chinezi și americani au valorificat ciuperca în numeroase preparate naturiste, eficiente în combaterea unor boli grave, cum ar fi: scleroza multiplă, cancerul de sân și de colon, hepatitele B și C, diabetul și psoriazisul.
Cultura Shiitake, Lentius Edodes - Ciuperca longevității. Ghid practic pentru începători și avansați

45.00 RON (Stoc 0)

Indisponibil

× Anunță-mă când „Cultura Shiitake, Lentius Edodes – Ciuperca longevității” e disponibil(ă)

• Adresa de e-Mail la care dorești să primești notificarea

×
Recomandări:

Detalii:

Shiitake este o ciupercă din estul Asiei, săracă în grăsimi, dar bogată în proteine, vitamine, minerale, aminoacizi, fibre solubile și în polizaharide.

Datorită acestor calități, ciuperca Shiitake este un aliat al longevității, un remediu dovedit în boala canceroasă și osteoporoză. Cercetătorii japonezi, chinezi și americani au valorificat ciuperca în numeroase preparate naturiste, eficiente în combaterea unor boli grave, cum ar fi: scleroza multiplă, cancerul de sân și de colon, hepatitele B și C, diabetul și psoriazisul.

Mai este denumită și „ciuperca medicinală” sau „ciuperca neagră”, „regele ciupercilor” sau „ciuperca neagră de pădure”.

Cel mai interesant lucru de reținut la acest aliment este că are capacitatea de a întări sistemul imunitar și, implicit, ajută enorm organismul să lupte împotriva infecțiilor, a virusurilor și altor nenorociri care-ți pot strica o zi frumoasă (sau mai multe).

Dacă mai punem pe lista aceasta beneficiile pe care consumul regulat de shiitake le are asupra inimii și a combaterii bolilor cardiovasculare, incusiv arteroscleroza, primul lucru care trebuie să-l faceți după ce citiți acest articol este să vedeți cum faceți rost de aceste ciuperci magice.

Proaspete sau uscate, shiitake sunt folosite adesea în mîncărurile vegetariene din China sau sunt adăugate în supa miso din Japonia. Nu conține zaharuri, sare sau grăsimi, dar sunt pline de fibre. De mai bine de 6000 de ani asiaticii folosesc aceste ciuperci ca ingredient pentru minunanta lor bucătărie și ca medicament natural pentru sănătate și longevitate.

Sunt excelente surse de vitamina B2, B5 și B6; de proteine, magneziu și vitamina D și a altor șase minerale foarte importante pentru mecanismele organismului: magneziu, fosfor, potasiu, selenium, cupru și zinc.de aceea, pentru ca toate aceste fantastice proprietăți să nu se piardă este recomandat ca ciupercile shiitake să nu fie ținute pe foc mai mult de 7 minute.

De asemenea, acest soi de ciuperci sunt recunoscute ca o foarte bună sursă vegetariană de fier. Cel mai recent studiu despre shiitake a determinat faptul că fierul existent în acest soi de ciuperci este chiar mai bun pentru organism decît suplimentele de fier din farmacii.

Astfel că, vegetarienii sau cei care consumă foarte puțină carne și sunt în căutarea unei proteine care să suplinească lipsa cărnii, au un aliat de nădejde în shiitake.

Cartea este un ghid practic, folositor atat celor incepatori cat si celor avansati.
Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 45.00 RON
Discount
Discount 0%
Preț final
Preț final 45 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-9338-24-7
×

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie review-uri

×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Vezi coș