3803 produse pe stoc
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
Mituri, fobii și adevăruri despre alimente 66 constatări științifice care ne pot salva, prelungi și îmbunătăți viața |  » Coperta | CONSUMAȚI SOMON este bogat în acizi omega 3 benefici pentru organism. NU CONSUMAȚI SOMON poate conține o cantitate mare de poluanți organici și mercur. CONSUMAȚI MAI MULTE LEGUME sunt bogate în substanțe antioxidante. NU EXAGERAȚI CU LEGUMELE conțin pesticide care pot cauza cancer.
Se pare că, în zilele noastre, înainte de a vă așeza să mâncați, trebuie să aveți cunoștințe temeinice în materie de nutriție motiv pentru care aveți nevoie de ajutorul lui Joe Schwarcz. | Afișat de 21868 ori. |
 | Preț raft: | 48.50 RON | |
Reducere: | 2% | Preț site: | 47.53 RON
* |
Momentan indisponibil(ă)!
În prezent nu cunoaștem dacă și când acest produs va fi în stocul nostru.
Puteți însă să faceți precomandă și astfel veți fi anunțat(ă) atunci când acesta devine disponibil.
Pentru aceasta trebuie să fiți autentificat(ă).
| |
Contact
|
DescriereÎn această carte autorul s-a folosit de cunoștințele lui vaste în materie de chimie alimentară și, vrând să verifice miturile și diferitele mode și tendințe alimentare, le-a aplicat. Rezultatul este o prezentare surprinzătoare și plăcută a miracolelor științifice care se petrec în organismul nostru de fiecare dată când luăm o gură de mâncare.
Analizând, mai întâi, felul În care alimentele ne afectează sănătatea, JOE SCHWARCZ examinează reacțiile chimice ale organismului la preparatele sănătoase. Apoi, el investighează felul în care manipulăm alimentele, infiltrându-se în știința aditivilor alimentari și făcând referiri la beneficiile rezultate în urma adăugării de bacterii în anumite preparate. Autorul elimină confuziile privind agenții de contaminare, examinând toate substanțele, de la reziduurile de pesticide sau de antibiotice și periculoase le grăsimi nesaturate, până la substanțele care pot rezulta în timpul gătitului. De asemenea, el examinează într-o manieră profesionistă problema caloriilor și a greutății corporale În raport cu dietele obișnuite.
Cartea Mituri, fobii și adevăruri despre alimente trebuie citită neapărat de către orice persoană care este curioasă să afle adevărul despre alimentele pe care le consumăm. CaracteristiciNumărul de pagini: 367Formatul în cm. (l x L): 14 x 20,5I.S.B.N.: 978-606-513-093-7Traducerea: Gabriela Sofia MartinaTitlul original: An Apple a Day: The Myths, Missconceptions, and Truths about the Foods we Eat A apărut în: 2009- |
Fii primul care își spune opinia! |
 | The Food Mood Connection Un ghid esențial al alimentelor uimitoare care luptă cu depresia, anxietatea, OCD, ADHD și multe altele |
|
|
|
 | Cum să nu mori Descoperă alimentele dovedite științific că previn și inversează boala |
|
|
|
|
 | Protocolul Wahls Cum am învins scleroza multiplă progresivă utilizând principiile Paleo și medicina funcțională |
|
|
|
|
Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN
|
Noutăți pe site
|
Retipăriri
| |
|
 |
|
 |
|