4035 produse pe stoc
 |
|
 |
 |
|
 |
 |
|
 |
|
 |
|
 |
|
Argila si sanatatea |  » Coperta | Aceasta carte arata cum se prepara laptele de argila, care sunt principalele
recomandari pentru cura si cum se face o cataplasma. Pentru infrumusetare si
dobandirea unei stari de bine, prezinta retete de masti, in functie de tipul de
piele, pe baza de argila verde, alba, roz, rosie sau galbena sau de bai
calmante, relaxante sau tonifiante. | Afișat de 21993 ori. |
 | Preț raft: | 6.90 RON | |
Reducere: | 2% | Preț site: | 6.76 RON
* |
Momentan indisponibil(ă)!
În prezent nu cunoaștem dacă și când acest produs va fi în stocul nostru.
Puteți însă să faceți precomandă și astfel veți fi anunțat(ă) atunci când acesta devine disponibil.
Pentru aceasta trebuie să fiți autentificat(ă).
| |
Contact
|
Descriere
Cunoscuta inca din negura timpurilor,
argila este folosita din ce in ce mai mult, atat pentru virtutile sale
terapeutice cat si pentru tratamente de infrumusetare.
Sub forma de cura interna, argila curata organismul, elimina toxinele,
intareste sistemul imunitar.
Prin aplicatii externe, ea absoarbe inflamatia, suprima durerea, accelereaza
regenerarea si cicatrizarea.
Aceasta carte arata cum se prepara laptele de argila, care sunt principalele
recomandari pentru cura si cum se face o cataplasma. Pentru infrumusetare si
dobandirea unei stari de bine, prezinta retete de masti, in functie de tipul de
piele, pe baza de argila verde, alba, roz, rosie sau galbena sau de bai
calmante, relaxante sau tonifiante.
CaracteristiciNumărul de pagini: 64Formatul în cm. (l x L): 12.5 x 19.5I.S.B.N.: 9732009535Traducerea: Cristina MihaiTitlul original: Les bienfaits de l A apărut în: 2016-05 |
Fii primul care își spune opinia! |
|
|
|
|
 | Genialimente Tot ce trebuie să mănânci ca să fii deștept, fericit, eficient |
|
|
|
|
 | Studiul China Cel mai complet studiu despre nutriție realizat vreodată, cu implicații extraordinare asupra dietei, pierderii în greutate și sănătății pe termen lung |
|
|
|
Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN
|
Noutăți pe site
|
Retipăriri
| |
|
 |
|
 |
|