Prima pagină - Studiul China – Colecția de rețete a vedetelor
Top 50 vânzări | Noutăți pe site | Cărțile ADEVĂR DIVIN | Discount până la 50%! | În viitor | Contact 
 Top 50 vânzări 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
la newsletter-ul Editurii Adevăr Divin!
Cumpărături
Coșul este gol
3787 produse pe stoc
  Domenii
  • Alimentație și naturism
  •   - Agricultură
      - Diete
      - Fitoterapie
      - General
      - Grupele sanguine
      - Medicina naturistă
        - General
        - Homeopatie
        - Valeriu Popa
      - Hrană vie
      - Vindecarea cancerului
      - Vindecarea diabetului
  • Dezvoltare personală
  •   - Automotivare
      - General
      - Eneagrama
      - Legea atracției
        - Colecția Secretul
        - General
      - Relații
      - Sănătate
      - Suflet și spirit
  • Divinație
  •   - Chiromanție
      - General
      - Grafologie
      - I Ching
      - Interpretarea viselor
      - Morfopsihologie
      - Numerologie
      - Simbolistică
      - Tarot
  • Ezoterism
  •   - Alchimie
      - Călătorii astrale
      - Fizica cuantică
      - General
      - Magie
      - Metafizică
      - Rozicrucienii
      - Societăți secrete
      - Spiritism
  • Filozofie
  • Inițiere spirituală
  •   - Copiii cei noi
      - General
  • Inspirație divină
  • Învățături spirituale
  •   - Astrologie
      - Feng Shui
      - General
      - Mudra-e și Mantra-e
      - Tao
      - Șamanism
      - Știință
      - Zen
      - Yoga
  • Maeștri spirituali
  •   - Edgar Cayce
      - General
      - Gurdjief
      - Jakob Lorber
      - Kahlil Gibran
      - O. M. Aïvanhov
      - Osho
      - Masaru Emoto
      - Paulo Coelho
      - Ramana Maharshi
      - Rudolf Steiner
      - S. N. Lazarev
  • Mister
  •   - Anul 2012, 2013 și după ;-)
      - Civilizații dispărute
        - General
        - Atlantida
      - Conspirații
        - General
        - Jan van Helsing
      - General
      - Montauk
      - OZN-uri
      - Piramide
  • Muzică pentru suflet
  •   - Gheorghe Iovu
      - Frederic Delarue
  • Prosperitate și succes
  •   - Bani
      - General
      - Prosperitate
      - Succes
  • Psihologie
  •   - Autism
      - General
      - Hipnoză
      - Limbajul trupului
      - Metoda José Silva
      - NLP
      - Parenting
      - Psihogenealogie
      - Psihoterapie
      - Puterea cuvintelor
      - Puterea gândului
  • Religie
  •   - Budism
        - Dalai Lama
        - General
        - Hinduism
        - Învățături din Tibet
      - Creștinism
        - Apostoli
        - Arsenie Boca
        - Calendare
        - Evanghelii
        - General
        - Iisus Hristos
        - Învățături ale părinților români
        - Muzică religioasă
        - Nicolae Steinhardt
        - Sfinți
      - General
      - Islamism
      - Iudaism (Kabbala)
      - Shintō
  • Spiritualitate
  •   - Curs de Miracole
      - Dacii
      - General
  • Terapii complementare
  •   - Acupunctură
      - Aromaterapie
      - Atingere Cuantică
      - Ayurveda
      - Bioenergie
        - Aura umană
        - Chakre
        - Corpuri subtile
        - General
      - Cristaloterapie
      - Cromoterapie
      - EFT (Tehnici de Eliberare Emoțională)
      - Gestalt
      - General
      - Hidroterapie
      - Kinetoterapie
      - Magnetoterapie
      - Masaj
      - Meloterapie
      - Qi Gong
      - Radiestezie
      - Reflexologie
      - Reiki
      - Remediile florale Bach
      - Su Jok
      - Terapia craniosacrală (TCS)
      - Urinoterapie
  • Viața de după moarte
  •   - Entități
      - General
      - Viețile anterioare
  • Vindecare spirituală
  •   - General
      - Karma
      - Îngeri
      - Spiritele naturii
  • Și altele...
  •   - Biografii
      - Cărți de colorat
      - Cărți pentru copii
        - General
        - Preșcolari
        - Religioase
      - Eseistică
      - General
      - Ficțiune
      - Hobby / Timp liber
      - Istorie
      - Memorii
      - Non Ficțiune
      - Poezie
      - Reviste
      - Romane
      - Suport de pahar
    - Top 50 vânzări
    - Noutăți pe site
    - Cărțile ADEVĂR DIVIN
    - În viitor
    - Lista produse
      Despre noi
    • Contact
    • Datele firmei
      Site-uri prietene
    Abraham-Hicks.com
    Despre îngeri cu Doreen Virtue
    Reiki - Aurelian Curin
    Cursuri și Terapii cu Daniela Cumpănici
    Psiholog Elisabeta Vultur
    Artist fotograf:
    portret, studio, evenimente în Brașov

    www.FotoMars.ro

     
     
    Studiul China – Colecția de rețete a vedetelor
    Rețete vegetariene integrale de la bucătarii voștri favoriți

    » Coperta
    Beneficiind de un cuvânt înainte al dr. T. Colin Campbell, coautor al bestsellerului Studiul China, cartea de față este una dintre cele mai bune ajutoare pentru o alimentație sănătoasă și savuroasă.
    Ca urmare a cărții ei care a devenit bestseller, Studiul China – Carte de bucate, Leanne Campbell aduce împreună numele mari din comunitatea vegetariană, pentru a-și împărtăși rețetele lor favorite și delicioase în cartea Studiul China – Colecția de rețete a vedetelor.
    Afișat de 21212 ori.
    Cotație articol: bun (3.8/5; 6 voturi)
    NeinspiratMediocruMediuBunExcelent



    •Preț raft:40.00 RON
    •Reducere:10%
    •Preț site:36.00 RON *
    Contact
    Descriere Cuprins Fragmente Condiții de livrare

    FRANZELĂ CU MERE

    SE OBȚINE 1 FRANZELĂ REȚETĂ DE DREENA BURTON

    Această pâine rapidă este ușor de preparat, dar arată impresionant prin efectul de

    vârtej dat de mere și scorțișoară! Aroma din timpul coacerii este divină.

    PENTRU AMESTECUL DE MERE

    ½ cană de mere decojite și tăiate cubulețe

    1 linguriță suc proaspăt de lămâie

    ¼ cană sos de mere neîndulcit

    3 linguri zahăr nerafinat

    1 linguriță scorțișoară măcinată

    ⅛ linguriță ienibahar măcinat

    PENTRU ALUAT

    1½ căni făină integrală

    ½ cană făină de ovăz

    1½ lingurițe praf de copt

    ½ linguriță bicarbonat de sodiu

    ½ linguriță scorțișoară măcinată

    ¼ linguriță sare de mare

    ¾ cană lapte vegetal simplu

    ½ cană sirop de arțar

    1½ lingurițe extract de vanilie

    1 linguriță suc proaspăt de lămâie

    sau oțet de mere

    1. Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius, iar apoi pregătiți tava pentru

    franzelă: cu un prosop de hârtie, ungeți cu puțin ulei interiorul unei tăvi de

    sticlă și acoperiți cu hârtie de copt (sau folosiți o tavă din silicon).

    2. Într-un bol, amestecați merele cu sucul de lămâie, apoi adăugați sosul de mere,

    zahărul, scorțișoara și cuișoarele. Amestecați și puneți deoparte.

    3. Într-un castron mare, combinați ingredientele uscate pentru aluat,

    încorporând praful de copt și bicarbonatul de sodiu. Amestecați bine.

    4. Într-un castron mic, combinați laptele, siropul de arțar, vanilia și sucul de

    lămâie. Adăugați mixtura umedă la cea uscată, amestecând până când sunt

    bine combinate.

    5. Adăugați circa ¾ din amestecul de mere în aluat și, utilizând o lingură sau un

    cuțit, amestecați-l ușor în aluat. Este în regulă dacă există puncte mai groase,

    acestea vor crea vârtejuri de aromă delicioase.

    6. Transferați aluatul în tavă și împrăștiați restul de mere deasupra.

    7. Coaceți timp de 35-45 de minute, până capătă o culoare aurie, iar o scobitoare

    introdusă în centru iese curată. Scoateți din cuptor și transferați pe o suprafață

    de răcire. După răcire, se poate felia.

     

    MIC DEJUN CU CARTOFI DULCI

    SE OBȚIN 2 PORȚII REȚETĂ DE JOHN ȘI MARY MCDOUGALL

    Aceasta este o metodă foarte bună de a reutiliza cartofii dulci sau napii pe care

    i-ați copt cu o zi sau două înainte. Un început delicios, dulce și consistent pentru

    ziua voastră!

    1. Decojiți și mărunțiți cartofii sau napii.

    2. Combinați cu bananele și merele.

    3. Adăugați scorțișoara.

    4. Încălziți ușor în cuptorul cu microunde. Serviți cât este cald.

    PONT

    Napii și cartofii dulci se pot înlocui în această rețetă, și în altele.

    Aceste legume rădăcinoase se găsesc în magazine pe tot timpul anului.

    Cartofii dulci sunt mai puțini umezi, cu un miez portocaliu mai deschis,

    pe când napii au o coajă roșiatică și un miez portocaliu mai închis,

    fiind mai umezi.

    Această rețetă poate fi de asemenea servită rece, sau la temperatura camerei.

    2 cartofi dulci sau napi copți

    2 banane, decojite și feliate

    1 măr, cu miezul scos și tocat

    ½ linguriță scorțișoară măcinată

     

    SALATĂ CU NUCI ȘI MORCOVI

    SE OBȚIN 3-4 PORȚII REȚETĂ DE LAURA THEODORE

    Se folosesc numai cinci ingrediente în această salată grozavă, fiind ușor de

    preparat și în același timp delicioasă! Reprezintă o opțiune excelentă pentru

    pachetul copiilor sau pentru orice gustare pe drum.

    1. Puneți toate ingredientele într-un bol mediu și amestecați bine.

    2. Puneți la frigider pentru 2-4 ore. Serviți rece.

    1¼ căni morcov ras

    ½ cană nuci mărunțite

    ⅓ cană stafide

    2 linguri sirop de arțar

    ¼ linguriță sare de mare

     

    SUPĂ CREMOASĂ DE BROCCOLI

    SE OBȚIN 3-4 PORȚII REȚETĂ DE LAURA THEODORE

    Această supă delicată și caldă este un prânz ușor minunat sau un prim fel

    ideal pentru o masă bogată.

    1. Fixați un recipient pentru gătit la aburi într-o oală medie, cu capac etanș.

    Adăugați puțină apă și apoi floretele de broccoli. Acoperiți, aduceți la fierbere

    și lăsați circa 7 minute pe foc.

    2. Puneți broccoli-ul preparat, usturoiul, laptele, sosul de soia, mirodeniile, sarea

    și piperul cayenne într-un blender, și mixați până când consistența devine

    cremoasă, asigurându-vă că există aer în partea de sus a blenderului, pentru

    a permite aburului să iasă. Dacă supa este prea groasă, mai adăugați lapte

    vegetal, câte 2 linguri, pentru a atinge consistența dorită, mixând ușor după

    fiecare adăugare.

    3. Puneți supa într-o oală medie și gătiți la foc mediu, amestecând des.

    Condimentați cu piper. Serviți imediat în boluri adânci, fie cu crutoane de

    pâine integrală, fie cu biscuiți integrali.

    6 căni florete de broccoli

    1 cățel de usturoi, tocat

    2 căni lapte vegetal, plus extra

    dacă este necesar

    1 linguriță sos de soia cu conținut redus

    de sare

    1 linguriță mix de mirodenii

    ¼ linguriță sare de mare

    Puțin piper cayenne

    Piper negru proaspăt măcinat, după gust

     

    BURGERI DIN NĂUT

    SE OBȚIN 7-8 BURGERI REȚETĂ DE DREENA BURTON

    Pentru aceia dintre voi care trebuie să includă pe ascuns legume în mesele

    copiilor cu fiecare ocazie, iată o modalitate! Fetele noastre NU au idee că acești

    burgeri conțin morcovi sau ardei… și nici nu le voi spune pentru ceva timp.

    1. Într-un mixer sau blender, mixați morcovii cu ardeiul și cu usturoiul.

    2. Adăugați ingredientele rămase, mai puțin fulgii de ovăz, și mixați din nou.

    Răzuiți pereții recipientului din când în când, apoi mixați iarăși până când

    textura devine cremoasă.

    3. Adăugați fulgii de ovăz și mai mixați.

    4. Puneți amestecul la frigider pentru circa 30 de minute. Fiți siguri că se răcesc,

    astfel vor fi mai ușor de format.

    5. După răcire, luați cu lingura din amestec și formați burgeri cu mâinile.

    6. Pentru a găti, puneți burgerii într-o tigaie neaderentă, unsă cu puțin ulei, la

    foc mediu.

    7. Lăsați 7-8 minute pe o parte, până devin aurii.

    8. Întoarceți și mai lăsați 5-7 minute și pe partea opusă.

    9. Serviți cu chifle și cu mirodeniile preferate!

    PONT

    Alternativ, puteți coace burgerii la 200 grade Celsius pentru circa 20 de

    minute, întor-cându-i după jumătate din timp; personal prefer textura dată

    de gătitul în tigaie.

    1 cană rondele de morcovi

    ½ cană ardei gras roșu tocat

    1 cățel mare de usturoi

    2 cutii de 450 gr. năut prefiert,

    scurs și clătit

    ½ cană fulgi de drojdie

    1 lingură ketchup sau pastă de tomate

    1 lingură de tahini (opțional)

    1 linguriță sare de mare

    1 linguriță oțet din vin roșu

    ½ linguriță muștar de Dijon

    Piper negru proaspăt măcinat (opțional)

    1 linguriță frunze de rozmarin proaspăt

    sau ¼ cană frunze de busuioc proaspăt

    1 cană fulgi de ovăz

     

    FRIPTURĂ DE CONOPIDĂ CU SOS DULCE DE ARDEI

    SE OBȚIN 6 PORȚII REȚETĂ DE LAURA THEODORE

    Soțului meu îi place extrem de mult conopida. Odată a venit de la piață cu

    niște cantități copioase de conopidă, astfel că a trebuit să găsesc noi rețete

    care să o includă.... și asta repede! Rezultatul este acest fel impresionant,

    colorat și satisfăcător, ideal de servit toamna și iarna.

    1. Preîncălziți cuptorul la 175 grade Celsius.

    2. Tăiați 2 felii rotunde din capetele opuse ale bucăților de conopidă și puneți-le

    deoparte.

    3. Gătiți florile de conopidă retezate la aburi timp de 12-18 minute, apoi lăsați-le

    să se răcească circa 20 de minute.

    4. Între timp, așezați ceapa, mirodeniile italiene, sosul de soia și 2 linguri de apă

    într-o tigaie mare. Acoperiți și gătiți la foc mediu pentru 5 minute, adăugând

    câte o lingură de apă la nevoie, pentru a împiedica lipirea.

    5. Adăugați ciupercile și mai lăsați pe foc 5 minute.

    6. Adăugați ardeii și 2 linguri de apă și continuați să gătiți alte 5 minute.

    7. Micșorați focul și adăugați o cană de sos marinara.

    8. Acoperiți și lăsați să fiarbă 8 minute.

    9. Răspândiți uniform o cană de sos marinara pe fundul unei caserole, îndeajuns

    de mare pentru a cuprinde toată conopida.

    10. Tăiați fiecare floare de conopidă în trei felii, ca și cum ai tăia felii de pâine.

    2 conopide medii

    1 ceapă roșie, feliată subțire

    1 ceapă dulce, feliată subțire

    2 lingurițe mirodenii italiene

    1 linguriță sos de soia cu conținut redus

    de sare

    ¼ cană de apă, plus extra

    dacă este nevoie

    2 căni ciuperci cremini sau champignon,

    feliate subțire

    2 ardei roșii dulci, feliați subțire

    1 ardei verde, feliat subțire

    2 căni sos marinara fără ulei, sărac în

    grăsimi sau Marinara lui tata

    (pag. 152), plus extra dacă este nevoie

     

    VARZĂ DE BRUXELLES CU DOVLEAC

    SE OBȚIN 4-6 PORȚII REȚETĂ DE CHRISTY MORGAN

    Cunosc atât de mulți oameni care cred că nu le place varza de Bruxelles,

    dar după ce gustă din această mâncare își dau seama că de fapt nu o gătiseră

    corespunzător. Dacă faceți parte din această categorie, încercați cât mai

    repede acest preparat!

    1. Preparați dovleacul la aburi până devine moale și apoi puneți-l într-un bol

    mediu.

    2. Preparați varza de Bruxelles la aburi până devine moale și apoi puneți-o în

    același bol cu dovleacul.

    3. Rumeniți migdalele la foc mic într-o tigaie, până devin aurii, amestecând

    încontinuu.

    4. Amestecați restul ingredientelor într-un vas mic, apoi adăugați legumele și

    migdalele. Condimentați cu sare după gust.

    1 dovleac plăcintar, decojit

    și tăiat în cubulețe de 1,5 cm

    2 căni varză de Bruxelles,

    tăiată în jumătăți

    ⅓ cană migdale

    1 linguriță ghimbir ras

    1 lingură coajă de lămâie

    1 lingură suc proaspăt de lămâie

    1 lingură sos de soia

    1 lingură sirop de arțar sau de orez

    1 lingură oțet din orez brun sau alt oțet

    Sare de mare după gust

     

    ÎNGHEȚATĂ DE CIOCOLATĂ CU MENTĂ

    SE OBȚIN 4-6 PORȚII REȚETĂ DE HEATHER CROSBY

    O rețetă simplă și răcoritoare care poate fi preparată cu sau fără un aparat

    de înghețată.

    1. Mixați toate ingredientele cu excepția ciocolatei.

    2. Dacă utilizați un aparat de făcut înghețată, puneți amestecul în frigider

    până se răcește, apoi în aparatul de făcut înghețată, urmând instrucțiunile

    producătorului. Odată ce înghețata a devenit tare, adăugați și bucățelele

    de ciocolată și băgați la congelator până la servire.

    3. Dacă nu utilizați un aparat de făcut înghețată, adăugați direct bucățelele

    de ciocolată și băgați la congelator până la servire.

    PONTURI

    Îmi place frecvent să prepar această rețetă cu frunze de mentă. Cel mai bun loc

    de a le găsi? Cultivați-le singuri!

    Colorați înghețata în verde adăugând ½ - 1 linguriță de clorofilă lichidă, o

    „vopsea” naturală, detoxifiantă.

    Înainte de servire, este bine să o lăsați 10-15 minute pe masă, să se dezghețe

    puțin.

    2 cutii de 400 ml lapte de cocos

    ¼ cană sirop de arțar

    2 lingurițe extract de mentă

    1½ lingurițe extract de vanilie

    10 frunze de mentă (opțional)

    Puțină sare de mare fină

    1 ciocolată neagră de 100 grame, fără

    gluten și fără lapte, făcută bucăți, sau

    ½-1 cană de cipsuri de ciocolată fără

    gluten și fără lapte


    A apărut în: 2015-10

    Fii primul care își spune opinia!

    e-Mail-ul dvs.
    Numele dvs.
    Mesajul:
     Articole de același autor, LeAnne Campbell, dr.: 
    Studiul China – Carte de bucate
    Peste 120 de rețete de preparate integrale, pe bază de legume și fructe
     Articole de același autor, T. Colin Campbell, dr.: 
    Furculițe în loc de cuțite
    Calea către o sănătate bazată pe plante
    Planul dietetic Campbell
    Cea mai simplă cale de a slăbi și de a te vindeca prin adoptarea dietei bazată pe plante și pe alimente integrale recomandate de Studiul China
    Studiul China
    Cel mai complet studiu despre nutriție realizat vreodată, cu implicații extraordinare asupra dietei, pierderii în greutate și sănătății pe termen lung
    Studiul China – Carte de bucate
    Peste 120 de rețete de preparate integrale, pe bază de legume și fructe


     Cele mai noi 9 articole la ,,Alimentație și naturism“ -> ,,Hrană vie“ 
    HRANA VIE
    o speranță pentru fiecare
    Mirodenii vindecătoare
    Cum poți folosi 50 de mirodenii obișnuite sau exotice pentru a-ți îmbunătăți starea de sănătate și pentru a vindeca bolile
    Cartea semințelor germinate
    Cum să cultivăm și să folosim semințele germinate pentru a avea o sănătate și o vitalitate la nivel maxim
    Plante și miresme biblice
    Hrană pentru suflet și trup
    12 pași către o alimentație raw
    Cum să pui capat dependenței de mâncarea gătită
    Vezi toate articolele de la domeniul ,,Alimentație și naturism“ -> ,,Hrană vie“
     Cele mai noi 9 articole la Editura: Adevăr Divin  
    Cum să nu mori
    Descoperă alimentele dovedite științific că previn și inversează boala
    Darurile imperfecțiunii
    Renunță la cel care crezi că trebuie să fii și acceptă-te așa cum ești
    Omul devine ceea ce gândește
    Include cartea bonus De la sărăcie la putere
    Medium medical
    Secretele din spatele bolilor cronice și misterioase și cum te poți vindeca în sfârșit
    Studiul China
    Cel mai complet studiu despre nutriție realizat vreodată, cu implicații extraordinare asupra dietei, pierderii în greutate și sănătății pe termen lung
    Viață după viață
    Investigarea unui fenomen: supraviețuirea dincolo de moartea corpului fizic
    Vezi toate articolele de la Editura: ,,Adevăr Divin“
     Cele mai noi 9 articole la colecția Vindecă natural  
    Cum să nu mori
    Descoperă alimentele dovedite științific că previn și inversează boala
    Studiul China
    Cel mai complet studiu despre nutriție realizat vreodată, cu implicații extraordinare asupra dietei, pierderii în greutate și sănătății pe termen lung
    Vindecarea glandei tiroide (Medium Medical)
    Adevărul din spatele Bolii lui Hashimoto, Bolii lui Graves, insomniei, hipotiroidismului, nodulilor la tiroidă și Bolii Epstein-Barr
    Protocolul Wahls
    Cum am învins scleroza multiplă progresivă utilizând principiile Paleo și medicina funcțională
    Alimente care îți pot schimba viața în bine (Medium Medical)
    Recuperează-ți sănătatea personală și a celor dragi cu ajutorul puterilor vindecătoare ascunse ale fructelor și legumelor
    Studiul China – Carte de bucate
    Peste 120 de rețete de preparate integrale, pe bază de legume și fructe
    Verde pentru viață
    Nutriție cu smoothie-uri verzi
    HRANA VIE
    o speranță pentru fiecare
    Vezi toate articolele de la colecția ,,Vindecă natural“


    Cele mai noi cărți ADEVĂR DIVIN

    Noutăți pe site


    Retipăriri

     
     
    Executat în 1.0010 secunde
    Sugestie: Apăsați CTRL+D pentru a adăuga acest site la favorite.