Adevăr Divin
divin.ro
▷ Alimentație și naturism ▷ Diete

Preparate vegetariene și conserve din ciuperci

Autor:
Editura:
Ciupercile sunt considerate alături de soia ca proteina viitorului, sunt bogate în proteină denumite și carne vegetală cu 18 aminoacizi, hidrați de carbon, săruri minerale în special potasiu și seleniu, vitamine, cu antioxidantul ergotioneină, fără grăsimi și fără sare.
Preparate vegetariene și conserve din ciuperci

19.27 16.38 RON (Stoc 0)

× Anunță-mă când „Preparate vegetariene și conserve din ciuperci” e disponibil(ă)

• Adresa de e-Mail la care dorești să primești notificarea

×
Recomandări:

Detalii:

Din ciuperci în prezent s-au produs diferite suplimente alimentare precum și medicamente precum Cyclosporina, Provastin, Tremellastin, Agarikon produse pe bază de Ganoderma, shiitake, Cordyceps ș.a.

Stilul de viață în condiții de stres, aerul și apa poluate, contaminanții din produsele din carne așa zișii aditivi sau E-uri au crescut numărul deceselor de cancer în întreaga lume. Și acolo unde se poate ceva pozitiv pentru viața noastră și ține de stilul de viață, ce se poate modifica în bine, a dus la așa-zise diete vegetariene. Ele pot fi total vegetariene sau numai parțial, dar fără carne.

Dietele vegane pregătite corespunzător sunt sănătoase și satisfac nevoile nutriționale. Totuși, dacă sunt prost preparate, pot provoca niveluri scăzute de calciu, iod, vitamina B12 Și vitamina D. Veganii sunt, în acest caz, încurajați să ia suplimente alimentare, după nevoi. Conform unor statistici recente, peste un milion de români preferă regimul lacto-vegetarian, renunțând complet la consumul de carne.

Preparatele din această lucrare vin în sprijinul vegetarienilor dar și al tuturor celor ce vor să mănânce sănătos și variat. Din ciuperci se poate pregăti o masă festivă, pot însoți o masă de Revelion, la orice aniversare, de la salate, aperitive, gustări, șnițele, supe, borșuri, sosuri, garnituri, mâncăruri, umpluturi, deserturi, totul foarte variat și cât mai ușor de preparat. Și să nu uităm de conservarea lor, atunci când găsim după ploaie cantități mai mari. Cartea cuprinde 60 rețete de conserve cu ciuperci.

Lucrarea prezintă 429 preparate vegetariene cu ciuperci ce includ și lapte, ouă și derivatele acestora, dar pe care adevărații vegani le pot exclude.

Stoc
Stoc Stoc 0
Preț
Preț 19.27 RON
Discount
Discount 15%
Preț final
Preț final 16.38 RON
I.S.B.N.
I.S.B.N. 978-606-591-643-2
×

Trebuie să fii autentificat pentru a scrie review-uri

×

Coșul de cumpărături

Titlul
Preț RON
-%
Redus RON
 
Subtotal
Șterge
produs(e) în coș, preț total:

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Golește coșul Finalizează
×

Adăugat în coș

Titlul
Preț
Redus
Preț final

Sugestie: Rotiți telefonul pentru a vedea mai multe detalii

Continuă cumpărăturile Vezi coș