Ligia Pop este un nume recunoscut în domeniul alimentației raw food din România, dar și pe plan internațional. Consultant
în nutriție raw și maestru bucătar
în alimentația fără foc, a
publicat până în prezent opt cărți de specialitate:
Rețete vegane fără foc (care a câștigat, în 2014, cel mai prestigios premiu la etapa națională a Gourmand World Cookbook Awards, în cadrul categoriei „Best Vegan
Cookbook“); Germeni și vlăstari: surse
de sănătate și energie; Jurnal
de sarcină: sfaturi pentru o naștere fără frică și un bebe sănătos; Deserturi raw pentru copii și părinți sănătoși; Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă; Diversificarea raw și vegană:
sfaturi și rețete pentru bebeluși și copii mai mari;
Un ghid al detoxifierii în 15 zile, plus cartea de față.
Este singurul raw chef din lume care a primit, în anul 2011, distincția mondială YouTube Next Chef. Pe lângă numeroasele sale
activități, organizează anual, în toată țara, ediții ale Raw
Generation Conference, evenimente promovând un stil de viață sănătos și echilibrat,
fiind totodată gazda show-urilor TV online „Ligia’s Kitchen“ și „De vorbă cu Ligia“.
Pentru mai multe detalii, vizitați: ligiapop.com
Împărtășind experiențe, impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea sa
fetiță, volumul se dorește un
cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame, cărora le oferă o gamă largă de
sfaturi utile pentru creșterea, de la naștere și până la 3 ani, a
unui copilaș împlinit.
A fi mamă înseamnă să îți asculți instinctele și inima –
iar dacă vei adăuga la bagajul propriu de cunoștințe îndrumările detaliate din carte, ce se bazează pe
principii moderne aplicate cu discernământ, în căminul tău vor domni echilibrul, bunăstarea și armonia sufletească. |